Кошарка Кошарка/Вести

Никола Топић потписао први уговор и постао првотимац Црвене звезде!

Дете Црвене звезде, један од најталентованијих играча Европе, млади репрезентативац Србије Никола Топић, и званично је потписао први професионални уговор са нашим клубом.

Никола, син некадашњег прослављеног играча и тренера Црвене звезде Миленка Топића, потписао је четворогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Никола је рођен у Новом Саду 10.08.2005.године,а прве кошаркашке кораке направио је у новосадском клубу „Дефенсе“ пре него што се као 14-годишњак преселио у млађе селекције Црвене звезде где је наставио да се играчки развија.

„Мали Топ“ је свој талент показао и бриљантним партијама на квалификационом турниру у Београду Адидас Неџт Генератион где је убацивао и по 49 поена уз рекордан индекс 65, а са сјајним играма у јуниорском тиму наставио је и на завршном турниру у Каунасу.

Био је члан селекције Србије до 16 година, и актуелни је члан младе репрезентације Србије играчи до 19 година.

За први тим Црвене звезде дебитовао је са 16 година против екипе Крке, док је деби у Евролиги имао у Минхену против Бајерна такође са 16 година.

КК Црвена звезда Меридинабет жели пуно среће, здравља и спортских успеха Николи Топићу у предстојећем периоду у коме ће носити дрес свог клуба.

КК Црвена звезда Меридианбет

Скочи на траку са алаткама