Хокеј Хокеј/Извештаји

Косовић: Карактер, упорност и посвећеност су донели ову победу

Фото: Игор Косовић Гиле

Звездини хокејаши остварили су и другу победу у ИХЛ такмичењу. Овог пута уписана је победа код куће против екипе Триглава. Био је то заиста добар меч који је малобројна публика у Леденој хали Пионир могла да види, а на крају су наше играче наградили великим аплаузом.

Тренер црвено-белих оклопника, Игор Косовић, прокоментарисао је за наш портал ову утакмицу:

“Јак противник и тешка утакмица у сваком погледу. Знали смо да ће бити тако јер ово је била тек трећа утакмица за нас ове сезоне. Стицајем несрећних околности нисмо одиграли ниједну утакмицу у припремном периоду, а последње две у првенству нисмо ни играли и практично смо на старту опет паузирали три недеље. Тренинге имамо у касне сате, већина играча студира озбиљне факултете, ради, а ту су и повреде, “болести”, текући проблеми…
И поред тога, момци тренирају као професионалци и атмосфера је заиста одлична. Оно што је вечерас направило разлику је карактер који ова екипа поседује, упорност, посвећеност и то је донело победу. Ипак, нема никаквог славља и само морамо да останемо мотивисани. Свесни смо да морамо да наставимо да радимо, поправљамо и унапређујемо нашу игру. Лига је јака и противници су изједначени, тако да може свако сваког да добије. Значи, опуштање апсолутно забрањено!”

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама