Фудбал Фудбал/Вести

Обавештење пред Ференцварош

Велико интересовање влада за утакмицу трећег кола групне фазе Лиге Европе између Црвене звезде и Ференцвароша, очекујемо сјајну атмосферу на трибинама и због тога је веома важно да поштујете инструкције клуба.

 

– Молимо Вас да навијате фер и спортски и да не убацујете никакве предмете на терен. Клуб је под условном казном затварања трибине и сваки убачени предмет (упаљач, флашица, новчић, ролна папира…) моментално активира казну за следећу утакмицу. 

 – Свака карта важи само за улаз који је наведен на њој, неће моћи са картом која је предвиђена за један улаз на трибини да се уђе на било који други улаз.

 – Апелујемо да је потребно да сваки посетилац утакмице има карту, због велике гужве није могуће да деца уђу без улазнице.

 – Такође због велике гужве апелујемо и упозоравамо да неће бити дозвољено стајање на степеништу.

 – Пун стадион значи и загушење прилаза око стадиона, те стога клуб позива навијаче да што раније дођу на утакмицу. Капије ће бити отворене три сата пре меча.

 – Такође они који имају улазнице за капију 25 ће моћи том улазу да приђу искључиво са западне стране стадиона из улице Рајка Митића.

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама