Кошарка Кошарка/Вести

Формиран нови Управни одбор Клуба, за јачу Црвену звезду!

КК Црвена звезда мтс добио је у четвртак велико појачање – нови Управни одбор клуба у коме се налазе угледни привредници и пословни људи, и на првом месту велики Звездаши.

Први састанак новоформираног УО којим су председавали председник и потпредседник Душан Милосављевић и Саша Влаисављевић одржан је у четвртак у поподневним часовима Београду.

Управни одбор клуба између осталог по члану 47. Статута клуба „обезбеђује благовремено извршавање финансијских циљева и задатака Клуба и по потреби формира ПУЛ спонзора“…

Нови састав Управног Одбора броји 21. члана укључујући председника и потпредседника, а у овом сазиву овог тела налазе се бројни успешни пословни људи и Звездаши:

Душан Милосављевић, Саша Влаисављевић, Дарко Маринковић, Игор Бига, Срђан Стефановић, Миљан Баћовић, Кристијан Поповић, Филип Волшек, Никола Тошковић, Чедо Божовић, Никола Себић, Илија Шетка, Предраг Ћурчић, Тома Сарић, Љубиша Булајић, Владимир Илић, Бранко Станојевић, Ђорђе Маровић, Симо Царевић, Драган Нинковић и Александар Костић;

Ово тело које ће бити врло важно за функционисање клуба и које ће финансијски помогати у складу са својим могућностима несметаном раду клуба састајаће се најмање једном месечно, али ће и свакодневно (као што је то већина чланова радила и до сада и била уз клуб) учествовати у животу и раду клуба.

КК Црвена звезда мтс жели пуно успеха нашем новом Управном Одбору у наредном периоду, јер само заједно можемо да остваримо зацртане циљеве и одржимо наш клуб на виоком нивоу који је постао стандард.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама