Кошарка Кошарка/Вести

Црвено-бели оптутовали на турнир у Анталији

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у уторак у поподневним часовима у Турску где ће од 14-18. септембра учествовати на изузетно јаком припремном турниру на коме ће стартовати већ у среду.

Први меч на турниру у Анталији биће уједно и прва „евролигашка“ провера црвено–бели се састају са екипом Монака у среду од 19 часова.

Други припремни меч на турниру екипу Црвене звезде очекује два дана касније, а трећи у недељу 18.09.

Подсетимо, Црвена звезда је у прва два меча забележила две победе на затвореним тренинг утакмицама у Београду.

Екипа је у међувремену свакодневно тренирала два пута дневно у Београду, а оно што посебно радује тренера Владу Јовановића је чињеница да ће на турниру у Турској имати на располагању готово све играче (осим Немање Недовића):

Очекује нас пут и турнир у Анталији, сигурно и три добре провере на турниру, почев од екипе Монака која је Евролигаш,. Резултат заиста није у првом плану, већ желимо да петодневни боравак у Анталији максимално искористимо. Осим утакмица које ће нам значити, овај турнир искористићемо на најбољи могући начин, за уигравање и побољшања. Оно што ме посебно радује је да су сви играчи здрави и да ћемо осим Недовића бити готово комплетни у Турској – рекао је Јовановић пред пут у Турску.

Након турнира у Анталији, кошаркаши Црвене звезде учествоваће и на турниру на Кипру (Никозија) где 23 и 24.септембра играти против Перистерија и Олимпијакоса.

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама