SDCZ Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda završila testiranja

CZBG Portal — testiranje Zvezdinih fudbalera
Zvezdini fudbaleri na treningu

Fudbaleri Crvene zvezde su zvanično završili i drugi dan testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutanjaku. Danas će Dejan Stanković izvršiti prozivku igrača, a potom će naši prvotimci izaći na tereni prvi put u 2022. godini.

Crveno-beli su prošli kompletne specijalističke medicinske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom startu prolećnog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju. Kao što je to bio slučaj prethodnog dana, igrači su dolazili u grupama i redom obilazili doktorske ordinacije i sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju. Dobra atmosfera nije izostala ni tokom današnjeg dana, a tome su svedočili brojni osmesi na licima naših prvotimaca.

Danas od 16 časova šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković će izvršiti prozivku, a potom će održati prvi trening u 2022. godini. Već sutra, 13. januara, crveno-beli će otputovati u Tursku (Antalija) gde će boraviti tri nedelje, do 3. februara. U tom periodu naš tim će odigrali nekoliko kontrolnih mečeva, a rivali protiv kojih ćemo se sastati su Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk. Prvi deo priprema biće bazični, odnosno posvećen fizičkoj spremi fudbalera.

Izvor: SD Crvena zvezda, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Trenutno na forumu

Who's Online

There are no users currently online
Skoči na traku sa alatkama