Кошарка Кошарка/Вести

Тачно у 12!

Извор: СД црвена звезда

ЗВЕЗДАШ

76 година дуга традиција клуба пратила је много лепих, али и тешких момената, али оно што је било присутно као константа од када је Црвена звезда основана давне 1945. године и када се кошарка први пут на овим просторима појавила међу зидинама Малог Калемегдана јесте појам ЗВЕЗДАШ. То је реч која има тежину јер је неодређује ништа друго него осећај припадности једном клубу, живот уз тај клуб и припадност једној великој црвено-белој породици. Та припадност никада не остаје на речима, показује се делима. Она није везана искључиво за успехе, славља и трофеје, већ и за тешке моменте. Било их је, али осврт на пребогату историју клуба говори да је много више било трофејних и успешних година, баш као и осврт на модерну историју.

Немогуће је набројати све великане који су градили историју Црвене звезде, на терену и ван њега. Немогуће је набројати какве спортске величине су носиле тај дрес, какви великани глумишта, књижевности, других уметности, научници, историјске личности… су себе поносно представљали Звездашима. Сви они су били и остали део црвено-беле породице која је и највећи понос Црвене звезде.

Дефиниција Звездаша не постоји. То се осети или не осети, то се доживи или не доживи. То је привилегија која одређује живот јер успомене Звездаша су посебне. Емоција Звездаша је непоновљива.

ТАЧНО У 12!

Као што је већ истакнуто на свим званичним гласилима клуба продаја годишњих карата за сезону 2021/2022 почиње у понедељак тачно у 12 часова! Место је добро познато, тамо где је кошарка на овим просторима и почела – Мали Калемегдан. Штандови за продају биће постављени испред просторија клуба, а радно време ће бити сваког радног дана од 11 до 19 часова (изузимајући понедељак 6. септембар када продаја креће у 12 часова). Суботом је радно време од 10 до 16 часова. Недељом продајна места неће радити.

За све заинтересоване обезбеђена је и куповина сезонских улазница онлине преко сајта нашег дугогодишњег партнера tickets.rs.

Као што је већ наведено у званичним саопштењима клуба, за све оне који по први пут желе да купе сезонску улазницу КК Црвена звезда, на располагању су 24 ценовне категорије пред сезону у којој ће наш први тим играти утакмице у четири такмичења.

Посебан попуст обезбеђен је за вакцинисане звездаше, који ће такође имати и посебан шалтер за куповину сезонских улазница у циљу избегавања гужве и непотребних застоја. Они ће практично имати своју ”брзу линију” где ће процес учлањивања и куповине улазница бити експресан. Не смемо да заборавимо да и у нову сезону улазимо са пандемијом вируса ковид-19. Као клуб који се придржавао свих здравственимх препорука Републике Србије, верујемо да сви они који су вакцинисани неће имати забрану уласку у дворане у наредној сезони.

Процес куповине сезонске карте је следећи:

Први корак је попуњавање формулара и практично учлањивање у клуб. Сви купци након тог првог корака, прелазе на куповину или преузимање своје нове сезонске карте.

Уз све наведено, сви заинтересовани који су вакцинисани биће замољени да предају на увид потврду о вакцинацији која ће бити неопходан документ да би се остварио попуст за вакцинисане звездаше.

Сви купци се зато моле да припреме личне податке (име, презиме, датум рођења, адреса, мобилни телефон, емаил).

Позивамо све власнике пасоша Црвена звезда Република да понесу и тај ”документ” како би добили нови печат у одељку који је намењен за то. Они који немају свој персонализовани пасош, при куповини сезонске улазнице и учлањивања у клуб добиће свој ”документ” Црвена звезда Република. Такође, уз сезонску улазницу сви купци ће добити и специјално дизајниран холдер који се савршено уклапа у креативни дизајн сезонске улазнице па звездаши практично добијају целокупан пакет и још једну потврду да сезонска улазница није само парче пластике.

* Програми Звездаш јуниор и Звездаш сениор су познати свим навијачима од раније. Уз помоћ клупског партнера ИДЕА и ове сезоне ће фокус Клуба бити на најмлађим звездашима, али и оним најстаријим који су кроз историју пролазили најтеже и најлепше моменте уз свој клуб. За њих смо спремили посебна изненађења уз помоћ клупског партнера.

*Купци улазнице за почасна места у понуди за куповину имају и ваучер који доноси приступ ВИП Лаунџ бару по цени од 10.000 динара на свим утакмицама у којима је Црвена звезда домаћин у Евролиги (17 утакмица).

ВЕРНОСТ И ПОДРШКА

КК Црвена звезда мтс небројано пута је истицао колики је значај имала подршка Звездаша у историјски тешкој сезони 2020/2021. Црвено-бели су узвратили за верност, љубав и подршку доневши у витрине нова три трофеја, а управа и менаџмент клуба још једном су одлучили да кажу велико хвала. Наиме, сви навијачи који су прошле сезоне купили сезонске улазнице 30, сада их мењају без било какве доплате и имају приоритет да задрже изабрано место у дворани прошле сезоне. Купци сезонских улазница 20 и 10 уз одговарајућу доплату која је истакнута у табели такође задужују годишњу карту за сезону 2021/2022.

Подсећамо да је Црвена звезда покренула нови систем чланства, модеран софтвер који ће програм чланства подићи на један виши ниво. Бити звездаш је велика привилегија, али систем чланства ће заиста доносити посебне бенефите. Годишња чланарина у КК Црвена звезда мтс износи 1.500 динара, али је чланство укључено у цену за све који обнављају своју сезонску улазницу или купују сезонску карту за сезону 2021/2022. Да сумирамо – куповином сезонске карте или њеном обновом аутоматски и постајете члан клуба без додатне доплате.

Чланска картица доноси бројне бенефите, један од њих је пет одсто попуста у Фан Сторе-у КК Црвена звезда мтс. Званични Fan store штанд биће постављен и код просторија клуба на Малом Калемегдану све док траје продаја сезонских улазница па ће навијачи приликом учлањивања и куповине сезонске карте моћи да обогате своју звездашку колекцију богатим асортиманом мајици, дресова, школским програмом и бројним другим производима из нове колекције.

А, када звездаш добије своју чланску карту, он је остварио и основно чланство које се може надоградити.

Надоградња чланства врши се донацијама вољеном Клубу. Као што знате програм ’’Донирај и доминирај’’ је већ годинама активан и допринео је пуно у остваривању циљева КК Црвена звезда у претходном периоду, а поготово у тешким временима када је пандемија вируса ковид-19 уздрмала читав свет и нанела жесток ударац свима, па и економији у спорту, а тај удар није избегао ни КК Црвена звезда мтс.

Свака досадашња донација се евидентира, баш као што се бележи и свака наредна донација наших звездаша и она доводи до премиум и платинум чланства. Када звездаш оствари донације клубу у вредности од 10.000 динара постаје премијум члан, а донација у износу од 100.000 динара носи и титулу платинум члан. Премијум и платинум чланови стичу право на још веће бенефите и изненађења.

Не постоји бољи начин да се звездаш директно укључи у живот КК Црвена звезда него чланством у вољеном клубу. Чланство дефинише снагу једног клуба и овај модел чланства директно помаже свакодневном функционисању КК Црвена звезда који се суочава са огромним изазовима којима приступа са највишим амбицијама.

Напомињемо овом приликом да је веома важно да се приликом учлањивања у КК Црвена звезда оставе валидни подаци јер ће сви чланови бити редовно и лично обавештавани о свим активностима клуба кроз платформу чланства. Током сезоне биће бројних активности, Клуб спрема додатне погодности за све чланове у циљу да се сваки звездаш, сваки члан осети привилеговано. Нимало случајно јер бити Звездаш јесте велика привилегија!

*Како бисте се припремили за куповину/обнову сезонске, али и упознали са свим детаљима осталих могућности, детаљно прочитајте текст.

Звездаши, видимо се на месту где је кошарка почела на овим просторима, у нашој кући на Малом Калемегдану. Тачно у 12!

Скочи на траку са алаткама