Кошарка Кошарка/Вести

Учлани се – буди звездаш!

КК Црвена звезда мтс обавештава све навијаче да по први пут активира сопствени софтвер чланства КК Црвена звезда.

Овај софтвер је клуб развијао уз помоћ својих партнера како би унапредио искуства својих навијача који су интегрални део и изузетно важни у његовом свакодневном животу и раду.

Уз помоћ новог система чланства, сви ће бити у могућности да остварују бројне погодности и попусте.

Чланска карта КК црвена звезда ће од ове сезоне бити обавезна за куповину сезонске карте од наредне сезоне (2022/2023).

Нова чланска карта унапредиће и комуникацију и информисаност навијача о свакодневном раду свих сегмената клуба, од актуелних дешавања, промоција и погодности које могу да искорите када их клуб буде организовао и огласио.

Клуб се овом акцијом придружује бројним клубовима и компанијама које на овај начин комуницирају са својим навијачима и корисницима њихових услуга, а све у циљу лакшег умрежавања и поделе свакодневних информација о својим акцијама, активностима и промоцијама.

Учешће навијача у раду и свакодневном животу клуба кроз плаћање годишње чланарине није новост и постоји већ годинама свуда у свету. КК Црвена звезда свестан времена у коме живимо, осим врло повољних цена сезонских карата за такмичарску сезону 2021/2022, својим навијачима за наредну сезону поклања и бесплатно учлањење у клуб, као и чланарину за такмичарску сезону 2021/2022!

КАКО ПОСТАТИ ЧЛАН КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Иза нас је изузетно тешка сезона у којој смо били лишени оног најважнијег – навијача и подршке са трибина. Због свега, али и огромне лојалности коју су Звездаши показали у години коју смо окончали тријумфално, КК Црвена звезда је осим великих попуста и бенефита приликом куповине сезонских улазница, одлучила да за наредну сезону својим присталицама дарује и чланску карту нашег клуба и чланарину за сезону 2021/2022!

Учлањење у КК Црвена звезда (по први пут) износи 500 динара, а чланарина за сезону 1000 динара, што збирно даје суму од 1500 динара за све оне који по први пут желе да постану део породице КК Црвена звезда. Међутим, свим новим купцима сезонске карте КК Црвена звезда поклања бесплатно чланство за прву сезону као и учлањење!

Сви они који су претходне сезоне купили годишњу карту такође добијају бесплатно учлањење и чланарину за наредну такмичарску сезону 2021/2022!

Чланска картица доноће бројне погодности о којима ће клуб информисати своје присталице у наредном периоду.

Такође, предвиђено је да Звездаш своје основно чланство може надоградити.

Уз чланске карте КК Црвена звезда је припремила и посебне категорије чланства за све навијаче који већ две године великодушно донирају у акцији “Донирај и доминирај’’. Та чланства се односе на све који желе да помогну клубу у наредном периоду од активирања чланства већим износима, што су већ радили несебично у претходном пероду, посебно у тешким временима пандемије вируса Ковид-19.

Ово ће бити један од начина да им се клуб у малој мери одужи за њихову помоћ и велико душност.

Напомињемо овом приликом да је веома важно да се приликом учлањивања у КК Црвена звезда оставе валидни подаци јер ће сви чланови бити редовно и лично обавештавани о свим активностима клуба кроз платформу чланства. Током сезоне биће бројних активности, Клуб спрема додатне погодности за све чланове у циљу да се сваки Звездаш, сваки члан осети привилеговано.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама