Фудбал Фудбал/Вести

Катаи: Уз подршку са трибина, сви циљеви су достижни

Црвену звезду у среду од 20 часова и 30 минута очекује реванш меч другог кола квалификација за Лигу шампиона против Каирата. Упркос неповољном резултату у Казахстану, Александар Катаи верује у пролаз екипе.

– Сматрам да имамо квалитет да прођемо Каират и да ћемо то показати у среду. Реч је о доброј екипи, али сви успеси које смо постизали претходних година говоре у прилог томе да Црвена звезда има квалитет да се такмичи са најбољим тимовима у Европи. Морам да истакнем да је уживање играти пред навијачима, заиста је било феноменално против Војводине и Младости, и потребна нам је подршка. Када видимо што испуњеније трибине, много нам је лакше да играмо – почео је Катаи.

Непрестано фудбалери нашег тима раде на тактици, све са циљем да се понове, па и надмаше успеси постигнути у претходним сезонама.

– Јасно је да још увек нисмо у правој форми која се од нас очекује, али верујем да нам фали само мало да је достигнемо. Треба добро да уђемо у меч са Каиратом и после верујем да неће бити проблема. Ипак и ако се не деси такав сценарио, верујем да имамо квалитет и да можемо да прођемо у наредну рунду квалификација за Лигу шампиона. Нећемо срљати, то је сигурно, али је можда баш ова утакмица тренутак од кога ћемо пуном снагом кренути у нове победе – подвукао је Катаи.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама