Хокеј Хокеј/Извештаји

Извештај за најмлађе селекције СКХЛ Црвена звезда у сезони 2020/21

Фото: СКХЛ Црвена звезда/ЦЗБГ портал

Координатор и један од главних људи за најмлађе селекције Хокејашког клуба Црвена звезда, господин Војин Кољеншић, поднео је извештај за рад следећих селекција -Школе, Школе 2, У8, У10, у сезони 2020/21.

“Имао сам потребу да вам саопштим све везано за рад базног хокеја у СКХЛ Црвена звезда – Школе, Школе 2, У8, У10”, каже Кољеншић, па наставља:

“У извештају је сумиран рад тренера у горе поменутим селекцијама, кроз седмомесечни извештај са леда, као и ван леда, те учешћима на манифестацијама града и општине. Остварили смо квалитетну и правовремену сарадњу, која је учинила да Црвена звезда има чиме да се дичи”.

“Овде имена и титуле нису битне”, каже Кољеншић, “већ идеја о стварању нечег бољег и квалитетнијег, а све ово није могуће без јаке финансијске подршке клуба у виду обезбеђења опреме, термина, финансијске накнаде за тренере и демонстаторе, као и остале трошкове које хокеј носи”.

Поред клуба господин Кољеншић се захвалио и родитељима и деци:

“Овом приликом вам захваљујем испред целокупног тренерског тима и овакв напредак не би био могућ без деце, родитеља, управе клуба”.

Кољеншић је такође нагласио да је урађена и одређена припрема за следећу сезону у виду припреме документације за регистровање нових чланова:

“У оквиру припрема за наредну сезону урађена је и припрема документација нових чланова за регистрацију у сарадњи са канцеларијом клуба”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама