Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda otopila niški led

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu u trci za prvaka Srbije. Na ledenom terenu u Nišu, crveno-beli su slavili golom Mirka Ivanića sa 1:0.

Zvezda je u bila bolji tim, posebno u prvom poluvremenu. Stvarali su Zvezdini igrači prilike, ali lopta nije htela u gol. Ipak, puleni Dejana Stankovića uspeli su da zatresu mrežu domaćina u 26. minuti, a strelac je bio Mirko Ivanić.

Radnički nije uputio udarac na gol Milana Borjana sve do 60. minuta ovog susreta, ali su pokušavali u drugom poluvremenu da dođu do gola i najbolju šansu je imao Aksentijević koji je pogodio prečku. 

Ipak, rutinskom igrom, koja je nekada više ličila na slobodno klizanje obe ekipe, Crvena zvezda je uspela da privede ovaj meč kraju i zasluženo slavi. 

Radnički Niš – Crvena zvezda 0:1 (0:1)

Stadion: Čair.

Sudija: Novak Simović.

Strelci: Ivanić u 26. minutu.

Žuti kartoni: Ristić, Pantelić (Radnički Niš), Pavkov (Crvena zvezda).

Radnički Niš: Ristić, Aksentijević, Stevanović, Bjeličić, Ćirković (od 59. Stanković), Petrović, Pantelić, Đuričković, Mitrović (od 46. F. Marković), Đuričin (od 46. Ristić), Kovačević.

Rezerve: Kojić, A. Marković, Nedeljković, Stanković, Šljivić, Spasić, Kasalica, F.Marković, Ristić, Trifunović.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Degenek, Eraković (od 59. Gobeljić), Sanogo, Kanga (od 63. Srnić), Ivanić, Ben (od 82. Rodić), Gavrić (od 46. Vukanović), Pavkov (od 82. Falko).

Rezerve: Popović, Gobeljić, Krstić, Rodić, Mituljikić, Srnić, Vukanović, Falko, Krstović.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Najbolji igrač u meču protiv Radničkog iz Niša

View Results

Loading ... Loading ...

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama