Кошарка Кошарка/Вести

Саопштење КК Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда мтс у циљу спречавања било каквих даљих спекулација и сензационализма, обавештава јавност да је утакмици 18.кола Евролиге са Фенрбахчеом присуствовало тачно 183 људи.

У ту бројку „гледалаца“ спадају чланови управе КК Црвена звезда: Скупштине, председништва, Управног одбора ,чланови комисија и чланови спонзорског пула клуба.

КК Црвена звезда мтс подсећа да је капацитет хале „Александар Николић“ 8000 места, а простом рачуницом на број присутних долазимо до „испуњености“ капацитета од 2,29 посто?

У складу са свим мерама заштите од Ковид-19, као и пред сваку утакмицу, свакоме ко је улазио у халу по списку, мерена је температура, и вршена је дезинфекција руку и ногу . Сви присутни су поседовали маске, или су им додељиване на уласку у дворану.

Коначно, поједине слике уз злонамерне коментаре који покушавају да искористе „случај“ кога нема у некакве политичке сврхе, нека „ките“ своје профиле тим сликама и престану да праве случајеве тамо где их нема.

КК Црвена звезда мтс неће се више оглашавати овим поводом, и као и до сада строго ће се придржавати свих протокола у организацији евролигашких утакмица, а у складу са мерама Републике Србије.

КК Црвена звезда користи ову прилику да још једном у име свих: управе клуба, тренера и стручног штаба, играча и запослених честита Божићне празнике!

Мир Божији – Христос се роди!

КК Црвена звезда мтс

На форуму

Скочи на траку са алаткама