Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Omladinski pogon

Podržimo i omladince u Ligi šampiona

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde, poput prvotimaca, igraju u Ligi šampiona i u 4. kolu dočekuju Liverpul, 6. novembra od 14 sati na stadionu FK Čukarički.

Biće to svojevrsna uvertira za duel prvih timova šampiona Srbije i premijerligaša, a ulaznice za ovaj meč na Banovom brdu već su u prodaji. Crveno-beli omladinci ugostiće Liverpulove nade predvođeni kapitenom Dejanom Joveljićem, koji se upisao u strelce na svakom od prethodna tri susreta u Ligi šampiona.

Dobre partije izabranika Bratislava Živkovića najbolja su pozivnica da dobiju podršku u drugom ovosezonskom meču elitnog takmičenja na domaćem terenu.

Ulaznice za duel omladinaca ima dovoljno, a svi zainteresovani da uživo isprate meč budućih asova karte mogu kupiti putem sajta www.ticketline.rs po ceni od 300 dinara za istočnu i 500 dinara za zapadnu tribinu.

Prodajna mesta su na sledećim lokacijama:

– Tiketlajn šop, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 1 (lokal 46), radnim danima od devet do 18 časova, subotom do 10 do 16 sati.

– TC Voždovac, info pult, radnim danima od 10 do 22 časa.

Na blagajni stadiona „Rajko Mitić“, ulaznice za meč omladinaca Crvene zvezde i Liverpula prodavaće se u petak od 10 do 18 sati, i u ponedeljak u istom terminu.

Na blagajni stadiona FK Čukarički biće u prodaji na dan utakmice, 6. novembra, od 10 časova do početka meča koji je zakazan za 14 sati.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama