Кошарка Кошарка/Вести

Bel Medic novo Zvezdino pojačanje

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts potpisao je ugovor o saradnji sa Opštom bolnicom Bel Medic.
KK Crvena zvezda mts dobio je kapitalno pojačanje. Naime, novi partner kluba sa Malog Kalemegdana je Opšta bolnica Bel Medic.
Moderan sport zahteva najbolju moguću negu za sportiste. Proteklih sezona bili smo svedoci da se prvotimci KK Crvena zvezda mts suočavaju sa najvećim mogućim naporima igrajući veliki broj utakmica. Tako će biti i u narednoj sezoni i u skladu sa tim menadžment kluba je načinio bitan korak da crveno-beli imaju najbolju moguću lekarsku negu.
Naime, novi partner KK Crvena zvezda mts je Opšta bolnica Bel Medic. Ugovorom o saradnji koji je potpisan klub sa Malog Kalemegdana dobio je novog, pouzdanog partnera, koji ima tradiciju dugu 23 godina u pružanju medicinskih usluga. Trebalo bi istaći da će između ostalog ekipa Opšte bolnic Bel Medic biće uvek za crveno-bele na svim utakmicama na domaćem terenu, ali i na utakmicama juniorskih sastava kao i razvojnog sastava Crvene zvezde ekipe FMP-a.
Povodom potpisivanja ugovora o saradnji između Crvene zvezde mts i Opšte bolnice Bel Medic govorio je direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić:
’’Veoma sam ponosan što smo dogovorili saradnju sa Opštom bolnicom Bel Medic. U pitanju je jedan od lidera u pružanju medicinskih usluga, a tradicija koju imaju za sebe najbolje svedoči o kvalitetu njihovih usluga. Veoma je važno da igrači Crvene zvezde imaju najbolju moguću negu. Menadžment Crvene zvezde mts teži tome da oko sebe okupi tim partnera koji će olakšati funkcionisanje kluba i igračima dozvoliti da sve misle usmere na parket i nastave predstavljaju klub na najbolji mogući način. Dolazak Opšte bolnice Bel Medic u naš tim je pravi korak u tom pravcu’’, istakao je Sunturlić.
Ispred Opšte bolnice Bel Medic govorila je medicinska direktorka dr Ivana Petrović:
„Sa zadovoljstvom otpočinjemo saradnju sa Crvenom zvezdom, klubom sa dugom tradicijom, desetinama osvojenih trofeja i brojnom armijom navijača. Sasvim je prirodno da svoje snage udruže dva tima sa vrhunskim ambicijama – Crvena zvezda kao šampion na košarkaškom terenu, a Bel Medic kao lider privatnog zdravstva u regionu. Košarkaškim rečnikom rečeno, Bel Medic je kompletirao roster Crvene zvezde i dao joj dodatni impuls na putu ka ostvarenju ciljeva koji su zacrtani za ovu sezonu”, naglasila je dr Petrović.
Скочи на траку са алаткама