Хокеј Хокеј/Извештаји

Seniori i U16 poraženi u Sloveniji

Seniorska ekipa hokejaškog kluba Crvena zvezda odigrala je svoju prvu ovosezonsku utakmicu. Protivnik crveno-belima bila je ekipa ljubljanske Slavije, a utakmica je odigrana u okviru 2. kola IHL takmičenja, u Ljubljani. Nažalost, naši oklopnici nisu uspeli da ostvare pobedu u ovom meču. Slavija je bila bolja rezultatom 4:0 (1:0, 1:0, 2:0).

Ono što je važno napomenuti jeste da je ekipa Slavije mnogo uigranija od čete Jovice Rusa, da su pre neki dan odigrali jednu egal utakmicu sa ekipom Jesenica, kao i da u Zvezdinom sastavu nije bilo novopridošlice, Rusa Vjačaslava Čegrintseva. Obzirom na sve to jasno je zašto crveno-beli nisu mogli da ostvare povoljniji rezultat, a sledeća prilika za to trebala bi da bude protiv ekipa Celja, 29. septembra u Beogradu.

 

Zvezdini hokejaši do 16 godina danas su takođe odigrali svoj prvi ovosezonski meč. U Kranju protivnik je bila ekipa Triglava koja je ubedljivo savladala naše momke sa 7:1. Zvezdini mladići su se do 27. minuta držali odlično i tada je rezultat glasio 1:1 (strelac za Zvezdu bio je Matija Dinić na asisteniciju Vuka Nikolića). Posle toga sledi pad u igri čete Marka Juloskog i ekipa Triglava dolazi do ubedljive pobede na kraju meča. Verujemo da će, kako vreme bude odmicalo, Zvezdini mladi hokejaši podizati svoju formu i pokazati da mogu da odigraju mnogo bolje nego što su to pokazali danas.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама