СДЦЗ Хокеј Хокеј/Вести

Marko Brkušanin: Mladi smo, borićemo se!

Dok čekamo da hokejaši Crvene zvezde krenu sa svojim zvaničnim utakmicama u IHL takmičenju, kao i da klub izađe sa informacijama oko sastava ekipe koja bi trebala da započne sezonu, zamolili smo prošogodišnjeg (verovatno i vogodišnjeg) kapitena Crvene zvzede, Marka Brkušanina da se jratko osvrne na pripreme kao i da nam kaže svoja očekivanja pred ovosezonske nastupe u IHL takmičenju i Kontinental Kupu (igra se u oktobru). Evo šta je popularni “Brka” rekao za naš portal:

“Sa utakmicama bi trebalo da krenemo već sad u subotu, u Ljubljani. Pripreme smo na suvom počeli polovinom avgusta i nažalost to je naša najveća mana, što dok su ostale ekipe na ledu već mesec i po dana, mi smo danas imali prvi trening na ledu. Na suvom smo odradili dobre, jake pripreme, i nadam se da ćemo brzo uhvatiti priključak sa oatalim ekipama i na ledu. Sastav nam se dosta promenio od prošle sezone, tako da od sezone IHL lige ne znam još šta da očekujem, dok ne odigramo par utakmicama, dok ne vidimo kakve su ostale ekipe i koliko mi trenutno možemo. Ali mislim da ćemo se boriti za neku gornju polovinu tabele. Od Kontinental Kupa očekujem da odigramo tri kvalitetne utakmice, i da pružimo što jači otpor dosta kvalitetnijim protivnicima”.

Kakvo će biti domaće takmičenje, još uvek ne znamo. Iskreno, informacije su da će biti isto kao i prethodne sezone, ali ono što je upečatljivo jeste da na pitanje koje smo uputili predsedniku Saveza, Marku Milovanoviću, još uvek nismo dobili odgovor. Da li ćemo? To već ne bi znali da vam kažemo.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама