Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić: Zvezdaštvo je naša snaga

Izvor: FK Crvena zvezda

nenavest11.JPG

– Već smo obezbedili učešće u Ligi Evrope, što je veliki uspeh za svaku ekipu, ali mi se time ne zadovoljavamo. Svako ovde zna da Zvezda uvek ima najveće ambicije i da su pred nas uvek postavljeni najviši ciljevi. Zato idemo u Salcburg da pobedimo i da napravimo korak više u odnosu na prošlu sezonu. Mnogo godina se čeka na grupnu fazu Lige šampiona i verujem da je sada došao trenutak da vratimo Zvezdu tamo gde joj je i mesto, među velikane evropskog fudbala – rekao je Krstičić.

Beogradskih 0:0 ocenjuje kao pozitivan rezultat pred revanš.

– Salcburg je odlična ekipa, zato je bilo jako bitno da na svom terenu ne primimo pogodak. Naša odbrana još jednom je pokazala da je neprobojna i smatram da imamo dobar rezultat. Odlično smo se taktički pripremili za utakmicu, ali na ovakvim susretima srce igra ogromnu ulogu. Mislim da će naše zajedništvo i ljubav prema crveno-belim bojama, kao i ogromna želja za uspehom, doprineti tome da se mi radujemo na kraju susreta.

Naš vezista očekuje glasnu podršku crveno-belih navijača sa tribina „Red Bul arene”.

– Naši navijači su nas posle meča sa Čukaričkim na sjajan način pozdravili i ispratili na put. To je već postala tradicija koja nama igračima mnogo znači. Verujem da će se u Salcburgu oriti sa tribina pesma naših pristalica, vlada ogromno interesovanje za utakmicu među našim navijačima svuda u svetu i siguran sam da ćemo osetiti njihovu pozitivnu energiju – poručio je Krstičić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама