Фудбал Фудбал/Вести

Poruka navijačima za Salcburg

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde imaće u Salcburgu veliku podršku, te je zato od strane austrijske policije i FK Red Bul Salcburg sačinjen uslovan plan kretanja gostujućih navijača. To, dakle, ne znači da će biti organizovanog okupljanja navijača. Pozivaju se svi navijači Crvene zvezde da poštuju dostojanstvo zemlje u kojoj se budu nalazili.

540-navijaciAustrija-2708.jpg

Što se tiče samog plana od strane domaćina, ako bude okupljanja navijača, mesto potencijalnog nalaženja u sredu na dan utakmice biće „Griesgasse“, koja je jedna od najpoznatijih ulica u stradom delu grada Salcburga, odakle bi se krenulo ka stadionu „Red Bul arena“ (mapa kretanja je na slici).

Austrijska policija i FK Red Bul Salcburg su odredili veliku tribinu na južnoj strani stadiona za Zvezdine navijače, koja će biti posebno obezbeđena i kojoj pristalice Salcburga neće moći da priđu.

Na stadion „Red Bul arena“ moći će da se uđe dva sata pre meča, odnosno od 19 časova, a obezbeđen je i veliki parking kod tamošnjeg Sajma (“Messezentrum”), jer parkiranje kod samog stadiona neće biti moguće.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама