Фудбал Фудбал/Вести

Gledajte evropsku Zvezdu i na domaćim mečevima

Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se nalazi na pragu Lige šampiona, pobede niže i u Superligi, i pravi je trenutak da nabavite vašu sezonsku kartu.

540-sezonske-11.jpg

Naš klub je obezbedio evropsku jesen i još najmanje osam utakmica na najvećoj sceni, a evropsku Zvezdu gledajte i na domaćoj sceni.

Prodaja sezonskih ulaznica traje do 31. avgusta, a servis za članstvo na stadionu „Rajko Mitić“, koji se nalazi na zapadnoj tribini odmah pored ulaza u klupski muzej, otvoren je svakog radnog dana i subotom od 10 do 18 časova.

Pored sezonskih ulaznica, čekaju vas i članske karte, a time što postanete član Crvene zvezde, dajete veliki doprinos uspesima i ostvarenju daljih ciljeva.

Već smo blizu smo 10.000 članova i vaša podrška nam je od velike važnosti, pogotovo u trenucima kada Zvezda piše nove stranice istorije.

Imate priliku da iz dana u dan gledate evropsku Zvezdu, i na elitnoj sceni, i u domaćem šampionatu.

VAŽNO UPUTSTVO:
1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.
2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.
3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

CENE:

Zahvaljujući početku saradnje sa Masterkard, svako ko plati sezonsku kartu Masterkard karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u Red Star Šopu-u i to u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

Dimenzije (format) dečije fotografije
visina – širina    2cm – 1.8cm   (1,000px – 900px)

telefoni:   011/3675-162,   011/3675-163,  011/3675-164, 011/3675-166, 011/3675-167, 011/3675-168
sajt: www.budideozvezde.rs

Budi deo Zvezde!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама