Фудбал Фудбал/Вести

Savić i Jovančić pred Suduvu

Izvor: FK Crvena zvezda

Ekipa Crvene zvezde fokusirana je na narednog protivnika i utakmicu koju bi trebalo rutinski privesti kraju i obezbediti treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda je u Beogradu postigla tri gola, a od početka sezone nije primila nijedan, što je podatak koji raduje i uliva opravdani optimizam.

— Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita. Imamo odličan rezultat iz Beograda, 3:0, ali ne bismo smeli da se opoustimo. Protiv Florijane smo se mlo opustili i ne smemo to da ponovimo, moramo da sačuvamo mrežu i da pokušamo da damo neki gol. Suduva će izaći ofnzivnije ovoga puta jer moraju da jure rezultat. Nadam se da nećemo skoro primiti gol, to naročito znači nama iz odbrane, ali hvala celoj ekipi što igra odbranu — rekao je Vujadin Savić, a njegovo mišljenje deli i Jovančić.

— Nismo se opustili pred ovaj revanš, pripremili smo se da ozbiljno uđemo u meč koji sledi, kako utakmica ne bi otišla u nekom neplaniranom toku — rekao je Jovančić.

Naši fudbaleri su otkrili i da li i koliko razmišljaju o eventualnom narednom protivniku, ili su u potpunosti fokusirani na revanš utakmicu sa Suduvom.

— Naravno da razmišljamo kada znamo parove, parovi su izvučeni ranije i nemoguće je ne razmišljati. Bitnije nam je da mi prođemo drugo kolo, a videćemo već ko će pobediti u njihovom duelu, da li Legija ili Trnava. Ni mi nismo još uvek prošli dalje — upozorava Savić.

Jovančić smatra da je je u drugoj utakmici Zvezdinih potencijalnih rivala sve moguće.

— Legija je bila favorit, ali ni taj dvomeč nije gotov, kao ni naš. Može Legija da se vrati — rekao je Jovančić.

Naši fudbaleri rekli su i da će nedostajati naši navijači u Litvaniji, ali da će sve učiniti da pobede sutra i u trećem kolu ponovo pruže priliku navijačima da ih glasno bodre.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама