Кошарка Кошарка/Вести

Dobrić i Lazić: Atraktivna grupa, ali i jasan cilj

Izvor: KK Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde mts Branko Lazić i Ognjen Dobrić govorili su o žrebu za Evrokup koji je u četvrtak obavljen u Barseloni.
KK Crvena zvezde mts dobio je svoje rivale u Evrokupu. Crveno-beli su bili smešteni u prvom šeširu pred žreb u Barseloni i dobili za rivale ekipe Galatasaraja, Ulma, Breše, Andore i Monaka. Kvalitet ekipa garantuje da će navijači Crvene zvezde i naredne sezone gledati veoma atraktivnu košarku, a više o rivalima iz grupe A govorio je prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić:
’’ Evrokup je ove godine veoma kvalitetno takmičenje . Grupa u kojoj smo mi je jako atraktivna sa puno dobrih ekipa i sigurno da će naši navijači imati priliku da i u narednoj sezoni gledaju dobru košarku. Iako sve ekipe, uključujući i nas, tek treba da formiraju svoje rostere, naši protivnici gaje prepoznatljiv stil igre pa već sada možemo da znamo šta nas očekuje. Naša prednost je svakako iskustvo koje smo sticali prethodnih godina igrajući Evroligu. Iskreno, mislim da je dobro što smo voljom žreba izbegli duga putovanja, isključujući možda Andoru, a samim tim imaćemo više vremena za pripremu i treninge’’, istakao je Ognjen Dobrić.
Svoje viđenje žreba u Barseloni izneo je i kapiten Crvene zvezde mts Branko Lazić:
’’Atraktivna grupa u sezoni Evrokupa koja je izuzetno jaka gledajući sve predstavnike. Nikoga ne smemo da precenimo, ali nikako i da potcenimo. U prošlosti smo se sastajali sa nekim rivalima, nisu nam nepoznanica. Idemo korak po korak, ekipa tek treba da se formira i pojača. Činjenica je da će i druge ekipe formirati respektabilne sastave, ali naš početni cilj je jasan – želimo da ostvarimo plasman u narednu fazu’’ rekao je Lazić.
Скочи на траку са алаткама