Фудбал Фудбал/Вести

Veterani: Preporod – Crvena zvezda 1:8

Izvor: FK Crvena zvezda

Veterani Crvene zvezde gostovali su u Subotici ekipi FK Preporod, i tom prilikom slavili ubedljivu pobedu rezultatom 8:1.

Fudbalski klub Preporod iz Novog Žednika ugostio je veterane Crvene zvezde. Pred prepunim tribinama (oko 500 gledalaca) nekadašnji fudbaleri našeg kluba predvođeni Markovićem, Šestićem, Ostojićem, Karapandžićem, Miloševićem, Živkovićem, dr Petrovićem, Stipićem, Šovranom na klupi, a Borovnicom, Jankovićem, Stojanovićem, Mirilovićem, Žikićem na terenu, domaćinima su pokazali da su raspoloženi za igru i šta sve još uvek mogu sa loptom. Brzo su poveli golom Jankovića. Izjednačio je Preporod preko Jakovljevića i to je bio jedini pogodak za domaćina. Razigrana Crvena zvezda na kraju je slavila 8:1 golovima Stojanovića, Mirolovića (2), Jankovića (2), Žikića, Seovića (2).

Druženje i treće poluvreme je nastavljeno na večeri. Prisutne su pozdravili u ime domaćina Dejan Vučković i Dragan Šašić i zahvalili im se na gostovanju uz poruku da se vide uskoro.

Preporod – Crvena zvezda 1:8 (1:2)

Za Preporod su igrali: Ubović, Perčić, Šašić, Terzija, Jovičić, Lekić, Krčmar, Kopunović, Milošević, Arpad, Klačar, D. Katić, D. Katić, Govedar, P. Tikvicki, I. Tikvicki, Jakovljević, Perović, Simić, Anđelić, Repac, Posavčić, Vučković, Đuran, Bubnjević, Vasić, Perčić. Terzić.

Crvena zvezda je igrala u sastavu: Dugić, Z. Mandić, D. Mandić, Stevović, B. Nikolić, Borovnica, Janković, Z. Nikolić, Stojanović, Krnješevac, Lukač, Mirilović, Žikić, Milosavljević, Seović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама