Фудбал Фудбал/Вести

Prvi trening Ebisilia

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening u nedelju, 1. jula u poslepodnevnim časovima.

Fudbaleri koji su juče izneli veći deo utakmice protiv LASK-a, danas su imali poseban trening. Po želji i direktivi trenera Milojevića, oni su imali zadatak da vožnjom bicikle pređu određenu kilometražu, i fudbaleri su iskoristili priliku da vožnjom obiđu prelepe predele Austrije.

Igrači koji juče nisu igrali, računajući i Lorenca Ebisilija, radili su pre svega na taktici, a potom i na završnici. Ebisilio je bio veoma agilan i videlo se da mu treninzi nedostaju i da je željan lopte. Proteklih nekoliko dana, što zbog putovanja, što zbog lekasrskih pregleda i potpisivanja ugovora, Ebisilio nije trenirao. Danas je dobio priliku i veoma je dobro radio, i utisak je da se brzo i lako uklapa sa ostalima.Imao je priliku i da iz nekoliko šuteva iz daljine pokaže da ima snažan i dobar udarac. I Ebisilio i stručni štab bili su zadovoljni prvim treningom.

Ostali prvotimci su takođe ispunili sva očekivanja i sve zadatke. Dušan Jovančić je jedini trenirao sa strane. jer je na poštedi zbog povrede i on je radio na kondicijji.

Sutra od 18,00 časova, Crvena zvezda će odigrati i četvrtu pripremnu utakmicu. U mestu Štajer na lokalnom stadionu, protivnik Crvene zvezde biće Bohemian, a i ovu utakmicu ćemo direktno prenositi.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама