Фудбал Фудбал/Вести

Počinje regularna prodaja sezonskih karata

Izvor: FK Crvena zvezda

Od ponedeljka, 18. juna, svi navijači Crvene zvezde koji nisu imali sezonsku kartu prethodne takmičarske godine, moći će da kupe sezonsku kartu za narednu.

Radno vreme servisa za članstvo tokom perioda tokom perioda prodaje sezonskih ulaznica (do 02. avgusta) biće radnim danima od 11 do 20 časova, vikendom od 10 do 16 sati.

Servis za članstvo će tokom današnjeg dana biti preseljen u nove prostorije na centru zapadne tribine, ulaz pored muzeja.

Podsećamo i da je obnova sezonskih ulaznica produžena do petka, 22. juna 2018. godine, tako da će svi oni koji nisu stigli da svoju sezonsku kartu obnove, to moći da učine i naredne nedelje.

VAŽNO UPUTSTVO:

1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu.
2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.
3.  Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu.

CENE:

Zahvaljujući početku saradnje sa Mastercard, svako ko plati sezonsku kartu Mastercard karticom u prostorijama članstva na stadionu dobiće odmah i nagradu u Red Star Shop-u i to u vidu dresa, majice, šala ili kačketa, zavisno od tribine za koju je kupio sezonsku kartu.

Zahtevi za porodične ulaznice se primaju svakog dana, ali se izdaju/štampaju samo u nedelju 10. juna i 17. juna i to za decu do 15 godina. Zbog UEFA zahteva izrađuju se sa fotografijom deteta uz dokument koji dokazuje da deca imaju ispod 15 godina (đačka knjižica ili Izvod iz matične knjige rođenih).

Dimenzije (format) dečije fotografije:
visina – širina    2cm – 1.8cm   (1,000px – 900px)

telefoni:   011- 630-4606,   011-630-4607,  011-630-4608
sajt: www.budideozvezde.rs

Budi deo Zvezde!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама