Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Savić i Gavrić posle pobede nad Čukaričkim

Izvor: FK Crvena zvezda

U poslednjoj utakmici ove sezone na domaćem terenu, omladinci Zvezde savladali su Čukarički sa 4:1 i tako su kolo pred kraj zadržali dva boda predonsti u odnosu na drugoplasirani Brodarac.

Dvostruki strelac na terenu iza južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ danas je bio Savić koji je osim golova zabeležio i asistenciju Gavriću, ali i odlično delovao po krilu:

– Mislim da smo zaslužili ovu pobedu i sada imamo još samo tu jednu utakmicu do titule. Danas smo odigrali odlično, a potrudićemo se da to ponovimo i u poslednjem kolu protiv Partizana. Taj kraj i tu borbu za titulu smo čekali, za to smo se borili cele sezone i mislim da ćemo uspeti da vratimo pehar na Marakanu. Stvarno nisam mogao da verujem da je ovoliko navijača došlo i presrećan sam zbog toga. Zahvaljujem im se puno na podršci, prelep je osećaj i ovu pobedu poklanjamo njima – kaže crveno-beli omladinac.

Strelac jednog pogotka bio je Gavrić, a i njegova partija tokom cele utakmice bila je odlična, i ponovo je pokazao nekoliko sjajnih driblinga:

– Mi smo dobro ušli u utakmicu, ritam je bio sjajan, malo nas je poremetio taj gol Čukaričkog, ali pokazali smo timski karakter i brzo smo se vratili u meč. Zadovoljan sam svojom igrom ali ona je posledica odličnog nastupa cele ekipe. Pokazali smo da smo jak tim i da kad smo kompaktni možemo sve, ali već sutra ovo zaboravljamo i okrećemo se večitom derbiju i osvajanju titule. Zahvaljujem se navijačima danas na sjajnoj podršci, evo već drugi put sam iskusio nešto slično ovome, ali nikad kao danas. Neverovatna atmosfera i nemam reči kojima bi to opisao. Sjajno iskustvo i za mene, ali i za sve igrače. Hvala im – poručuje Gavrić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама