Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Direktni prenosi za vikend

Izvor: FK Crvena zvezda

U subotu, 26. maja, direktno ćemo prenositi tri utakmice preko našeg Ju Tjub kanala.

540-prenosi-5347_5b07f35b686fc.jpg

Veoma važnu utakmicu koju će omladinci Crvene zvezde u subotu od 11,00 časova igrati protiv Čukaričkog svi oni koji ne budu mogli da prate na samom terenu, to će moći da učine preko našeg Ju Tjuba. Omladinci Crvene zvezde bore se za titulu, imaju dva boda prednosti u odnosu na Brodarac, i duel protiv četvoroplasiranog Čukaričkog biće jedan od ključnih. Pozivamo sve navijače koji su u mogućnosti da dođu sutra na terene omladinske škole i podrže naše omladince, a za one koji nisu u mogućnosti da dođu a žele da isprate utakmicu, tu je naš direktan prenos.

Odmah posle omladicana, prenosićemo direktno i kadete Crvene zvezde. Oni od 13,00 časova dočekuju takođe Čukarički, i pobedom u ovoj utakmici naši kadeti bi jednom rukom već držali pehar, jer bi im u preostale dve utakmice protiv Radničkog iz Niša i Partizana bio dovoljan svega jedan bod za titulu! Naravno, svi koji dođu da podrže omladince mogu odmah posle te utakmice ostati i uz kadete, a direktan prenos ove utakmice realizovaćemo na Zvezda Kids kanalu.

Treći prenos za subotu rezervisan je za Zvezdinu B ekipu Grafičar. Utakmica između domaćina Stepojevca i Grafičara igraće se u 17,00 časova, a ovaj meč takođe će biti prenošen na našem Zvezda Kids kanalu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама