Fudbal Fudbal/Vesti

Plan Zvezdinih letnjih priprema

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će se nakon zasluženog odmora ponovo okupiti 10. juna, kada će i započeti pripreme za novu sezonu.
540-plan-436_5b03f29501bbe.jpg

Šef stručnog štaba Vladan Milojević zakazao je letnju prozivku za 10. jun. Usleidće prvi trening u sezoni, a tokom naredna tri dana biće vršeni lekarski pregledi i testiranja.

Od 14. do 21. juna sledi prva faza priprema koja će biti odrađena na Zlatiboru. Plan je da se na srpskoj planinskoj lepotici pretežno trenira, ali postoji mogućnost da poslednjeg dana bude organizovana i jedna provera. Ukoliko do toga dođe, oabvestićemo blagovremeno javnost.

U Beogradu će ekipa provesti samo jedan dan, a već 23. juna ide se za Austriju, tačnije Vindišgarsten (Windischgarsten) gde će ekipa biti smeštena do 03. jula. U Austriji će biti odigrano nekoliko utakmica, ali još uvek nisu poznati termini, niti protivnici. O ovome ćemo takođe obavestiti javnost čim budu zakazane prijateljske utakmice.

Žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona biće održan 19. juna u Nionu, a Zvezdu prva utakmica čeka 10. ili 11. jula.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama