Фудбал Фудбал/Вести

Milić – Očekujem spektakl za kraj

Izvor: FK Crvena zvezda

Naši fudbaleri zabeležili su još jednu pobedu u plej-ofu. Ovoga puta u Novom Sadu, savladali su Vojvodinu rezultatom 2:1.

 

– Moramo da budemo zadovoljni pobedom, odigrali smo dosta dobru utakmicu. Najbitnije je da smo nastavili sa trijumfima, mi uvek težimo najboljem. Nadam se da ćemo završiti prvenstvo pobedom, onako kako dolikuje Crvenoj zvezdi. Očekujem spektakl na utakmici sa Voždovcem, siguran sam da će atmosfera biti fenomenalna. Mi ćemo iskoristiti priliku da se našim navijačima zahvalimo na sjajnoj podršci koju su nam pružali tokom čitave sezone i da sa njima proslavimo osvajanje titule – rekao je Milić.

U 74. minutu Nemanja Milić pogotkom je postavio konačan rezultat.

– Lepo je, prija i mnogo znači, posebno kada postignete gol za pobedu. Srećan sam što sam bio na terenu danas, svaki fudbaler najviše voli da igra. To je najnormalnije, kao što je normalno da ne mogu svi uvek da igraju. Gledam svaki svoj minut da iskoristim na najbolji način, zadovoljan sam kako sam to danas uradio.

Iako je pitanje šampiona države rešeno našim fudbalerima ne nedostaje motiv na terenu.

– Ovde je takva atmosfera, našoj ekipi je usađen pobednički mentalitet. Bilo da igramo prijateljsku utakmicu, prvenstvenu ili finale mi imamo isti pristup. To se vidi jer se naša igra nije promenila od meča sa Napretkom kada smo obezbedili titulu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама