Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crveno-beli gostuju Megi

Izvor: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts gostovaće Mega Bemaksu u 7. kolu grupe A Superlige Srbije. Utakmica je zakazana za nedelju od 20 časova i 30 minuta u hali ’’Mega Factory’’.
Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju ekipi Mladosti u prethodnom kolu Superlige Srbije. Crveno-beli su trijumfovali rezultatom 104:75 i vratili se na čelo tabele grupe A domaćeg šampionata.
Sledeći izazov koji je pred Crvenom zvezdom jeste gostovanje mladoj ekipi Mega Bemaksa koja se nalazi u seriji od dva trijumfa i zauzima treću poziciju na tabeli Superlige Srbije. Svoja očekivanja pred utakmicu 7. kola grupe A domaćeg šampionata izneo je trener crveno-belih Dušan Alimpijević:
’’Mega je ušla u Superligu sa drugačijim konceptom gde mladi igrači dobijaju lidersku ulogu. Oni su talentovani tim koji je posle dve vezane pobede sigurno došao i do većeg samopouzdanja u odnosu na prethodni period. Zbog toga očekujem zanimljivu utakmicu kao i što su svi mečevi koje igraju Mega i Crvena zvezda. Mi ulazimo u završni deo grupne faze i važno je da popravljamo neke stvari iz utakmice u utakmicu’’, istakao je Alimpijević.
O narednom rivalu govorio je i kapiten ekipe Branko Lazić:
’’Mega je izuzetno talentovan tim koji igra sa mnogo energije. Očekuje nas težak meč i veoma je važno da spremno dočekamo utamicu protiv Mege, ali i predstojeće jer sledi rasplet u našoj grupi. Za nas je važno da se povređeni igrači polako vraćaju treninzima i nadam se da ćemo u punom sastavu dočekati plejof Superlige Srbije’’, rekao je Lazić.
Utakmica u dvorani ’’Mega Factory’’ zakazana je za nedelju od 20 časova i 30 minuta.
Скочи на траку са алаткама