Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

Joveljić izbrojao do 40!

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinska selekcija Crvene zvezde zabeležila je novu pobedu i osvojila nova tri boda.

U okviru 24. kola Omladinske lige Srbije, Crvena zvezda je u gostima bila bolja od OFK Beograda. Zvezdu je do prednosti doveo Radivoj Bosić, a Dejan Joveljić je sa dva gola potvrdio trijumf. OFK Beograd je u samoj završnici utakmice uspeo da stigne do počasnog pogotka.

Drugi gol koji je Joveljić postigao danas bio je ujedno i njegov 40. ove sezone!

— Mnogo puta sam istakao da nije bitno koliko golova dajem, već je bitno da pobeđujemo. To je ono što me ispunjava. Ostalo je još malo, još šest utakmica imamo do cilja i važno je da sve pobedimo. Iz kola u kolo pokazujemo dobru igru i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu — izjavio je Dejan Joveljić.

 Interesantan detalj dogodio se sredinom prvog dela igre. Glavni arbitar je nakon jednog duela u kojem je bio Joveljić dosudio penal za Crvenu zvezdu. Međutim, naš napadač je pokazao da poseduje još neke veoma lepe osobine.

— Prišao sam sudiji i priznao mu da nije bilo prekršaja. Nakon toga, sudija je poništio svoju odluku i igra je nastavljena — otkrio je Joveljić.

Omladinci: OFK Beograd — Crvena zvezda 1:3 (0:2)

Stadion: Omladinski
Sudija: Marković Momčilo
Strelci: Petrović u 90′ za OFK Beograd, Bosić u 15′, Joveljić u 24′ i 50′ za Crvenu zvezdu.

OFK Beograd: I. Petrović, Stanišić (od 88′, Bačvanski), Gačić, Mirković, Nedeljković, Ivanišević, P. Petrović (od 56′ Đurović), Bogdanović (od 66′, Mijailović), Milovanović (od 86′ Živković), M. Petrović, Pavlović (od 56′ Marić).

Crvena zvezda: Gordić, Janković, Drinčić, Kojić (od 84′ Šikanjić), Bogdanović, Jokić, Santrač (od 88′ Miljković), Bosić (od 80′ Aćimović), Joveljić (od 88′ Đorđević), Gavrić (od 80′ Kostić), Savić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама