Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Pozivam navijače u Kruševac

Izvor: FK Crven zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan nastavkom utakmice u kojem je Crvena zvezda uspela da „slomi“ rivala.

540-miloje-4327.jpg

— Pobedili jesmo, ali nema euforije. Matematički nam je potrebno još 90 minuta igre i još tri boda, i ne možemo sada o tituli da razmišljamo. Prvo poluvreme je bilo za zaborav. Taktički, Čukarički je odigrao dosta dobro. Znali smo da imaju ubitačnu kontru i nismo im dozvolili da nam stvore prilike, ali ni mi nismo odradili ofanzivno posao kako treba. Rekao sam i igračima da sam bio totalno nezadovoljan, bez obzira na protivnika i na njegov način igre koji je veoma teško probiti. Jednostavno, nismo bili svoji u tom prvom poluvremenu, trgli smo se i sve je bilo lakše posle prvog gola. Mnogo igrača je bilo van utakmice. Ispostavilo se da smo ulaskom Adžića dobili jakog individualca. Okrećemo se narednom meču. Iznenađuje me da su mi se igrači žalili da im nije dobro. Babić je morao da napusti igru, a žalili su se i Račić i Borjan. Još jednom, prvo poluvreme bilo je za zaborav — rekao je Milojević.

Zvezdin trener se neće obazirati na rezultate drugih ekipa, čak ni sutra.

— Biću u Košutnjaku i šetaću se sa mojom kucom. Sve zavisi od nas, nema razloga da pratim druge. Pozivam ovom prilikom naše navijače da dođu u Kruševac i podrže ove momke — rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама