Фудбал Фудбал/Вести

Apel za javnost

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Još tri dana preostalo je do odigravanja 157. večitog derbija, i FK Crvena zvezda tim povodom želi da uputi sledeći apel za javnost.

540-apel.jpg

Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 14. aprila, da ponesu sa sobom identifikacioni dokument, jer su dužni po zakonu da tako učine. Apelujemo da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice.

Pozivamo navijače da na vreme obezbede svoje ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle kasnije gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.

Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca, i svaka ulaznica mora biti učitana svojeručno od strane samog posetioca. Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem ulaznice iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza, nipošto da daje ulaznicu redaru. Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

Karte su vlasništvo kupaca, i niko, pa ni redar, nema pravo da ih oduzme. Molimo navijače da poštuju numeraciju koja se nalazi na kartama.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама