Фудбал Фудбал/Вести

Ben: Kao tim možemo sve

Izvor: FK Crvena zvezda

Zvezdin novajlija Ben u pobedi nad Zemunom od 3:1 postigao je dva pogotka i tako došao do četiri gola u crveno-belom dresu.

Za prvi pogodak bilo mu je potrebno samo četiri minuta na terenu. Fantastičnim šutom sa oko 20 metara matirao je golmana domaćina.

– Nisam video loptu u golu kada sam je šutnuo, ali mi je drago što sam pokazao da mogu da postignem pogodak iz slobodnog udarca. Posle dugo vremena sam postigao ovakav gol i moje samopouzdanje je sada još veće. Na svakom treningu vežbam slobodnjake, ako ne vežbate nikada nećete dostići najviši nivo. Nadam se da ću ponoviti ovakav pogodak uskoro – rekao je Ben i dodao:

– Drugom golu koji sam postigao prethodila je sjajna akcija cele ekipe. Počela je od Radonjića, išla preko Pešića i Luke Ilića koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je danas izgledao odlično na terenu i mislim da svi treba da budemo zadovoljni prikazanim.

Pored dva pogotka Ben je upisao i asistenciju kod Pešićevog gola.

– Može se reći da je danas bio moj dan. Jako sam srećan i zbog asistencije, kao i zbog činjenice da je Pešić postigao izuzetno lep gol. On je već zabeležio zavidan broj golova i verujem da će tako nastaviti.

Sledećeg vikenda počinje plej-of, a fudbaleri Crvene zvezde će u prvom meču dočekati ekipu Partizana na svom terenu.

– Fantastično se osećam posle utakmice sa Zemunom, bilo je vrlo bitno da odigramo dobro i u odličnom raspoloženju uđemo u pripremu za derbi. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovako dobrim igrama. Ukoliko želimo da pobedimo u večitom derbiju moramo da igramo kao tim. Pokazali smo da to možemo, nastavićemo da se spremamo i da verujemo u sebe – poručio je Ben.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама