Кошарка Кошарка/Вести

Saopštenje KK Crvena zvezda pred finale Aba lige

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts vrlo pažljivo prati sve, posebno neodmerene izjave koje nakon ponedeljka, i plasmana KK Crvena zvezda mts u finale, stižu iz Podgorice, i koje imaju za cilj da nepotrebno podignu tenziju pred početak završne serije plej ofa ABA lige jtd.
Kome je cilj da se manje priča o terenu, i utakmicama, a više o raznoraznim „teorijama zavere” jasno je svakom dobronamernom ljubitelju košarke na ovim prostorima.
Zato novo saopštenje KK Budućnost VOLI vidimo kao čist i pomalo naivan pokušaj dezinforisanja javnosti! Ostaje pitanje zašto vanrednu ažurnost u informisanju javnosti o pisanju raznih saopštenja, nismo videli 16.10.2017.godine kada je predsednik KK Budućnost VOLI pisao pismo Iztoku Remsu , komesaru zaduženom za delegiranje sudija ABA lige, i menadžmenu ABA lige jtd, grubo se mešajući u nadležnost rada komesara za suđenje, koji je nakon analize dosadašnjeg takmičenja u ABA ligi, prilikom delegiranja, podlegao tom pritisku. Takođe, permanentno se od 16.10.2017.godine vrši pritisak na sudije! I konačno, kako je komesar lige dozvolio sebi da ignoriše odluke Skupštine Aba lige?
Taj svojevrsni „pamflet” predstavljao je još na samom startu sezone, najgrublji pokušaj rušenja integriteta i ugleda lige koju svi igramo, i koju kao klubovi vodimo, jer podsećamo još jednom, ovo je liga klubova!
KK Crvena zvezda neće dozvoliti da nas neko, po modelu koji je viđen u nekim prethodnim vremenima, uvlači u svojevrsni „rat saopštenjima” pred važne utakmice, već će na neistine odgovarati istinom i činjenicama, poput ove:
KK Crvena zvezda mts je kao i svi ostali klubovi ABA lige jtd, dobio izveštaj i sve materijale sa predsedništva ABA lige, koje je uredno najavljeno i zakazano još sredinom marta meseca, uz priloženi dnevni red:
Posle događaja na trećoj utakmici polufinala plej ofa, i ovog naivnog pokušaja dezinformisanja javnosti, ostavljamo upravo toj javnosti da sama donese zaključke: ko diže tenziju, ko je neinformisan, ko ne čita zapisnike sa sednica predsedništva i Skupština ABA lige jtd, ko pokušava da napravi od sebe žrtvu, i ko se koga plaši?
KK Crvena zvezda mts je isuviše veliki klub,  da bi njena budućnost, zavisila od Budućnosti i jedne plej of serije.
Uživajte u najvećem uspehu svog kluba i prvom plasmanu u finale ABA lige jtd, igrajmo košarku i neka pobedi bolji na terenu, ali isključivo u regularnim uslovima za koje se kao klub borimo!
KK Crvena zvezda mts

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама