Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица

Raspored i prenosi za naredni vikend

Izvor: FK Crvena zvezda

Predstojeći vikend donosi nove utakmice koje će igrati naše mlađe kategorije, kao i nove direktne prenose.

540-prenosi-436.jpg

U nedelju, 1. aprila od 11 časova, Grafičar (Zvezda B) će na terenima iza južne tribine stadiona „Rajko Mitić“ dočekati OFK Beograd. Ovu utakmicu direktno ćemo prenositi na našem zvezda kids kanalu.

Direktnog prenosa biće i dan ranije, u subotu, 31. marta takođe u 11 časova. U ovom terminu igraće omladinci Crvene zvezde i to na Banjici protiv Rada.

Kadeti Crvene zvezde će u okviru 20. kola lige za kadete u Zemunu gostovati istoimenoj ekipi. Ova utakmica biće odigrana u nedelju, 1. aprila od 14,30.

Šesnaesto kolo lige za mlađe kadete donosi duel Crvene zvezde i OFK Beograda. Utakmica će biti odigrana na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda, a zakazana je za subotu, 31. mart u 11 časova.

Utakmica pionira Crvene zvezde protiv Rada je odložena zbog učešća crveno-belih na međunarodnom turniru „Gallini World Cup Pordenanone“ koji će biti održan u Italiji od 30. marta do 02. aprila 2018. godine.

Mlađi pioniri Crvene zvezde odigrali su u četvrtak svoju utakmicu 16. kola lige koju igraju dečaci rođeni 2004. godine. Crveno-beli su rezultatom 2:1 savladali Radnički iz Beograda. Strelci za Zvezdu bili su Savić u 17. i Lazetić u 35. minutu, dok je Kostić u 70. minutu uspeo da postigne gol za Radnički.

Za Zvezdu su nastupali: Vojvodić, Savčić, Graonja, Leković, Petrović, Radojević, Matić, Goldin, Lazetić, Nenadović, Mitić.
Radnički je igrao u sastavu: Nikolić, Vasiljević, Filipović, Vukmanović, Vidović, Jovanović, Odalović, Aleksić, Kostić, Vidović, Elezović.

Svoju utakmicu 13. kola lige za mlađe omladince odigrali su i Zvezdini dečaci rođeni 2000. godine. Oni su odmeravali snage protiv ekipe 011 i uspeli su da slave ubedljivu pobedu — 6:0. Strelci su bili Tanko u 9. i 49. minutu, Aćimović u 39, Piplica u 52, Mitrović u 57. i Pavlović u 88. minutu.

Za Zvezdu su igrali: Đurić, Lukić, Milisavljević, Čvorić, Milikić, Mladenović, Pavlović, Aćimović, Tanko, Đorđević, Maljković.
Sastav ekipe 011 bio je sledeći: Stojić, Rosić, Kadić, Perić, Kostić, Tašić, Nenadović, Petrović, Milojković, Maksimović, Ivanko.

Zvezdin prvi tim će u nedelju, 1. aprila od 17 časova igrati utakmicu 29. kola Superlige Srbije u Lučanima protiv ekipe Mladosti. Direktan televizijski prenos realizovaće Arenasport.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама