Кошарка Кошарка/Вести

Lesor i Enis posetili ”Mitsubishi” štand

Izvor: KK Crvena zvezda

Prvotimci Crvene zvezde mts Matijas Lesor i Dilan Enis, kao i članice plesne grupe ’’Red Passion’’ posetili su štand klupskog partnera kompanije ’’Mitsubishi’’ i isprobali udobnost novih modela vozila renomirane kompanije.
U jeku priprema za utakmicu protiv Real Madrida koja je na programu u petak u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’, prvotimci Crvene zvezde mts ugrabili su malo slobodnog vremena i posetili beogradski sajam automobila. Matijas Lesor i Dilan Enis posetili su štand partnera Crvene zvezde, kompanije ’’Mitsubishi’’ i isprobali komfor novih modela vozila.
U društvu plesne grupe ’’Red Passion’’, uz karakterističan osmeh i puno pozitivne energije, Lesor i Enis su isprobavali komfor novih modela renomirane kompanije ’’Mitsubishi’’. Štand renomirane japanske kompanije ubrzo je postao i najposećeniji na sajmu jer su svi pogledi bili usmereni ka tandemu Crvene zvezde. Najmlađi posetioci su želeli po svaku cenu fotografiju sa svojim herojima, dok su stariji posetioci imali želju da porazgovaraju sa prvotimcima crveno-belih koji su svima izlazili u susret.
Svoje utiske sa posete štandu ’’Mitsubishija’’ izneo je Dilan Enis:
’’Iskren da budem, dugo godina nisam bio na sličnoj manifestaciji. Veliki sam ljubitelj automobila i oduševljen sam novim modelom ’’Mitsubishi Eclipse Cross’’. To je najnoviji model kompanije i rečeno mi je da je prvi put izložen u Srbiji. Raspitao sam se odmah o mogućnostima da sledeće sezone vozim upravo taj model, nisu me odbili’’, rekao je uz karakterističan osmeh prvotimac Crvene zvezde i dao pravi šlagort Matijasu Lesoru:
’’Da, čoveče, ’’Eclipse Cross’’. Znate, za dvometraša nije uvek lako da pronađe adekvatan automobil, a u ovom džipu sam se osećao baš komforno. Šta je rekao Dilan? Kakve su nam šanse da dobijemo po jedan?’’, zastao je uvek nasmejani Lesor, a onda rekao:
’’Prvi put sam na jednom ovakvom događaju i zahvalio bih se našem partneru ’’Mitsubishiju’’ na pozivu. Stvarno sam se dobro zabavio i opustio, još samo nekoliko fotografija i moram da idem. Čeka nas trening večeras’’, istakao je Lesor.
O poseti igrača Crvene zvezde govorio je i direktor marketinga firme ’’Inoto motors’’, ekskluzivnog uvoznika vozila ’’Mitsubishi’’ za Srbiju:
’’Veoma mi je drago što su prvotimci Crvene zvezde i grupa ’’Red Passion’’ posetili naš štand. Na najbolji mogući način potvrđena je uspešna saradnja između kompanije ’’Mitsubishi’’. Lepo smo se družili svi zajedno na štandu. Želim Crvenoj zvezdi puno sreće u daljem toku sezone i da naša saradnja bude i dalje ovako uspešna’’, istakao je Nemanja Živojinović.
Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju sa pripremama za predstojeće važne utakmice. U petak gostuje ’’kraljevski klub’’,  a već u ponedeljak je na programu ’’majstorica’’ protiv Mornara iz Bara. Najvažniji meč za crveno-bele u dosadašnjem toku sezone.
Скочи на траку са алаткама