Фудбал Фудбал/Вести

Dođi na kamp, postani Zvezdina zvezda!

Izvor: FK Crvena zvezda

Prijave za Zvezdine letnje kampove za 2018. godinu i zvanično su otvorene.

U saradnji sa kompanijom Zepter FK Crvena zvezda po prvi put organizuje kamp u Vrnjačkoj banji u dve smene (24. jun — 01. jul  i 01. jul — 08. jul 2018.)

Po treći put, u saradnji sa Termama Čatež, Zvezda organizuje kamp i u ovom svetski poznatom turističkom mestu. Kamp će se održati u periodu 22. jul — 28. jul .2018. godine.

Takođe, deseti jubilarni put,  u saradnji sa Unis tursom iz Banjaluke biće organizovan i kamp na Jahorini, u periodu od 15. jula do 22. jula 2018. godine.

Molimo sve zainteresovane roditelje koji žele da svom detetu omoguće da trenira pod nadzorom stručnjaka iz Zvezdine omladinske škole, da što pre popune zvanične prijave jer je broj mesta u kampovima ograničen. U prvoj prijavi prijavilo se već 30 igrača iz čak osam zemalja (Srbija, Italija, Švajcarska, Rusija, Makedonija, Crna Gora, Nemačka i Rumunija).

Podsećamo, oni najtalentovaniji dobiće priliku da kroz dodatna testiranja postanu članovi Omladinske škole FK Crvena zvezda! Mnoge Zvezdine legende su svoj put započeli upravo u Zvezdinoj fudbalskoj školi.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама