Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Zvezda traži čudo u Celju

Nakon što su osvojili titulu prvaka Srbije, nakon 13 godina, hokejaši Crvene zvezde su u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Celja doživeli poraz koji ih je udaljio od sna da se osvoji i IHL titula. Ipak, crveno-beli nisu klonuli duhom što su u svojim izjavama nakon prve utakmice potvrdili Ivan Anić i Lukaš Hrušik, pa se očekuje velika borba u svakom pogledu.

Ono što je interesantno ove sezone jeste da su utakmice ova dva kluba uvek završavale pobedom gostujućih ekipa. Zvezda je dva puta slavila u Celju, dok je Celje istom merom uzvraćalo u Beogradu. S te strane i ne bi bilo veliko čudo da Zvezda u ponedeljak odnese pobedu u Sloveniji, ali pošto je sada pritisak znatno veći, jer poraz znači i opraštanje od borbe za titulu u IHL takmičenju, Zvezda definitivno traži svoje čudo u Celju.

Ono što sve u Zvezdi treba da zabrinjava jeste katastrofalna realizacija igrača više koja nas je, pored greše kod trećeg gola celjana, koštala pobede u Beogradu. Činjenica je da kroz celu sezonu ekipa Igora Krivošlika ima problem sa realizacijom igrača više i da se to do današnjeg dana nije promenilo. Nadamo se da će za ovo kratko vreme naš trener uspeti da pronađe neku taktiku koja će u slučajevima power play-a doneti prednost našoj ekipi, te da će pak češće završavati u mreži protivničkog golmana.

Zato verujemo da će u crveno-beloj svlačionici biti potpuna mobilizacija i da će momci dati sve od sebe da nas još jednom obraduju i da seriju vrate u Beograd.

Kao što smo već napisali, utakmica se igra 19. marta (ponedeljak) u Celju, od 18:15 časova.

Ovim putem pozivamo sve Zvezdine navijače iz Slovenije da dođu u ponedeljak u Celje i podrže naše momke u veoma važnom meču.

ZVEZDA TE ZOVE – SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама