Хокеј Хокеј/Најава утакмица

A sada pravac ka IHL tituli – SVI NA HOKEJ!!!

Nema puno vremena za slavlje! Iako su jučer osvojili titulu državnog prvaka, na koju se čekalo punih 13 godina, već sutra (14.03) crveno-beli će ponovno na led. Ovoga puta ulog je IHL titula do koje svi u crveno-belom taboru žele da dođu.

Tako misli i Pavle Podunavac koji kaže: “Očekivana pobeda protiv Vojvodine. Bili smo favoriti od samog početka lige. Mislim da trebamo samo da se okrenemo osvajanju IHL lige, po meni nam je to mnogo bitnije“.

Nakon što su u četvrtfinalnoj seriji pobedili ekipu Slavije iz Ljubljane, crveno-beli oklopnici će u sredu dočekati trećeplasiranu ekipu iz regularnog dela IHL takmičenja, Celje. U regularno delu ove ekipe su odigrale veoma neizvesne duele. Zvezda je slavila dva puta, i to oba puta u Celju, dok je Celje slavilo u Beogradu. I ovaj put nas očekuje neizvesan duel jer celjani sigurno neće doći sa belom zastavom, ali i crveno-beli imaju svoju računicu.

Ovaj put u sastavu Crvene zvezde će da bude i Slovak Lukaš Hrušik koji nije nastupao u finalnoj utakmici protiv Vojvodine (prekomeran broj stranaca), pa će pored fantastičnih Mihala Kluke i Iona Gregorija Kosteva, Zvezda biti još jača i verujemo dominantnija. I svi ostali igrači, nakon osvojene titule državnog prvaka, ističu kako ništa nije gotove jer svi redom žele da završe sezonu sa dva trofeja.

Vidi se želja, vidi se htenje, a vidi se i da crveno-beli oklopnici igraju mnogo bolje otkako su došla nova tri igrača. Kada smo razgovarali i sa njima, i oni redom ističu odličnu atmosferu u klubu, odličan odnos sa saigračima, kao i veliku želju da doprinesu da Zvezda i na kraju IHL takmičenja bude prva.

Zato, dragi Zvezdaši dođite u sredu u ledenu halu Pionir da proslavite osvajanje titule državnog prvaka Srbije, kao i da podržite naše oklopnike u polufinalnoj borbi protiv Celja. Ovi momci to sigurno zaslužuju. Inače, meč počinje u 18 časova i 30 minuta.

 

ZVEZDA TE ZOVE – SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама