Фудбал Фудбал/Омладински погон

Omladinci pred Brodarac

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde u nedelju od 11 časova nastavljaju sa takmičenjem u Omladinskoj ligi Srbije.

540-jankovic-5436.jpg

Naši momci gostovaće na Starom Sajmištu ekipi Brodarca u derbiju ovog kola, a upravo je aktuelni šampion prvi pratilac Crvene zvezde na tabeli. Razilika između dve ekipe je četiri boda, a do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još 13 utakmica.
Prvi čuvar mreže omladinaca Zvezde Miloš Gordić tokom zime često je trenirao i sa seniorima, ali u nedelju će se sa svojim vršnjacima potruditi da savlada jedinu ekipu od koje smo izgubili u prvom delu sezone:
– Očekuje nas sigurno jedna teška i borbena utakmica, igramo na njihovom terenu koji je dosta manjih dimenzija nego regularni tereni, ali to ne treba i ne sme da nas poremeti. Svi igrači su odlično odradili pripreme i mislim da ako mi budemo pravi i damo 100% naših mogućnosti da je sve u našim rukama. Dešavalo se dosta toga u prošlih nekoliko dana, pomerali su nam više puta termin odigravanja utakmice, ali verujem da će u nedelju na terenu biti sve fer i pošteno i da ćemo odigrati lepu utakmicu i da će gledaoci koji dođu uživati. Naš cilj je jasan, u Crvenoj zvezdi se uvek ide na pobedu i verujem da ćemo u tome i uspeti – kaže golman crveno-belih.
Naš tim do 18 godina doživeo je značajne promene tokom zimske pauze s obzirom da je određeni broj igrača otišao na pozajmicu u Grafičar, a neki su prebačeni u prvu ekipu. Desni bek Marko Janković bio je standardan u jesenjem delu, a tako će nastaviti i u nedelju:
– Nakon vrlo dobro odrađenog pripremnog perioda ulazimo u drugi deo sezone gde nas odmah čeka duel sa Brodarcem. Uprkos tome što smo ostali bez velikog broja igrača 99. godišta mi sa velikim motivom i optimizmom ulazimo u taj meč. Očekujem veoma borbenu utakmicu gde će pobediti ekipa sa više želje. Svesni smo da imamo priliku da najbližeg pratioca na tabeli ostavimo sa sedam bodova zaostatka i tako sa znatno manje pritiska nastavimo borbu za osvajanje šampionske titule – jasan je Janković.
Meč između Brodarca i Crvene zvezde na programu je u nedelju od 11 časova na Starom Sajmištu, a utakmica će se direktno prenositi i na našem Jutjub kanalu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама