Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Zvezda u Ljubljani za polufinale IHL-a

Hokejaši Crvene zvezde polako ali sigurno grabe ka vrhu, kako u Državnom prvenstvu Srbije gde su u prvoj finalnoj utakmici pobedili Vojvodinu, tako i u IHL takmičenju gde su u prvom četvrtfinalnom susretu savladali ekipu Slavije iz Ljubljane.

Kao što smo pre neki dan i jučer pisali, Zvezda se pojačala sa dva slovačka i jednim ruskim igračem. Uprava nije sedela skrštenih ruku jer je želja da se u vitrine kluba donese trofej Državnog prvaka Srbije, kao i da se osvoji regionalno IHL takmičenje. Već u prethodne dve utakmice pokazalo se da su pojačanja donela odrđeni kvalitet (treće pojačanje, Lukaš Hrušik, će zaigrati tek protiv Slavije sutra u Ljubljani) i svi u klubu očekuju da se ova sezona okonča na najbolji mogući način.

Sutra, sreda 7. mart od 19:15, naši oklopnici putuju u Ljubljanu na drugi susret četvrtfinala sa ekipom ljubljanske Slavije. U prvom susretu naši momci su bili bolji i savladali goste rezultatom 6:2 i nagovestili da ni u Ljubljani ne bi trebalo da bude većih problema. Ukoliko sve bude išlo po planu, Zvezda bi trebalo da zakaže polufinalnu seriju sa ekipom Celja. Ali prvo da preskočimo ovu prepreku pa onda možemo da pričamo o nastavku borbi. Tako isto misle i Pavle Podunavac i Nemanja Vučurević koji su govorili za klupski i CZBGtv portal.

“U drugu utakmicu ulazimo kao favoriti, što smo i dokazali u subotu. Mislim da je rano da pričamo o osvajanju titule IHL-a. Došla su nam i pojačanja koja će nam pomoći da osvojimo titulu”, kaže Podunavac, a Vučurević dodaje: “Sigurni smo da revanš utakmica neće biti laka, ali uživamo ulogu favorita i ukoliko prikažemo igru iz prve utakmice, pobeda će sigurno doći. Pojačanja su sa nama svega 2 dana i nadamo se da će doprineti uspehu ekipe. Svakako da nam je cilj titula, to smo napomenuli već dovoljno puta i daćemo sve od sebe da do nje dođemo”.

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама