Хокеј Хокеј/Извештаји

Selekcije U16 i U18 slabije od Team Zagreb – a

Kadeti Crvene zvezde danas su ugostili ekipu Team Zagreb – a, koja je nakon tesne utakmice ipak zabeležila pobedu rezultatom  5:4 ( 2:1, 2:3, 1:0 ).

Već je prvi period igre govorio o rešenosti protivnika da “uhvati” rezultatsku prednost, te je upravo Pavetić Matko ( asis. Čiček Luka ) za Team Zagreb upisao prvi gol, koji je ispratio njegov saigrač Dimitrijević Alex ( asis. Idžan Vito, Čavlović Niko ),što je verovatno prodrmalo naše kadete da ni oni ne ostanu “kratkih rukava”, te Popović Mateja ( asis. Jovanović Relja ) postiže gol za Zvezdu i tako se približava protivniku.

Druga trećina igre protiče prednošću Zvezdinih kadeta, te nakon gola  koji postiže Hanžek Lovro ( asis. Dimtrijević Alex ), gol upisuje još jednom Popović Mateja, a svega minut kasnije prati ga i Savić Vuk ( asis. Mladenović Marko ), čime se momci vraćaju u ravnopravan položaj sa ientičnim skorom. Tandem  Savić – Popović  još jednim golom pred sam kraj trećine dovodi Zvezdu u vođstvo, kojim će i ući u poslednji perio igre.

Svega dva minuta pred kraj utakmice, Pavetić Matko ( asis. Pejaković Filip ), sprečava da se ode u produžetke, te konačno donosi pobedu svom timu, postignutim drugim golom na utakmici.

Da je Team Zagreb došao na led Pionira u kompletnom svom sastavu, govorila je i činjenica da su pored selekcije U16, utakmicu imali i nešto stariji igrači od njih, te su snage odmerile i selekcije U18.

Na žalost Zvezdinih navijača, Team Zagreb odneo je još jednu pobedu kući, ovog puta nešto manjim rezultatom, 3:1 ( 1:0, 1:1, 1:0 ).

Oštar početak ovog meča otvorio je Paunović Sven, golom koji postiže već sredinom prvog minuta, dok ostali period prve trećine protiče nešto laganijim tonom.

Drugi period, pak, u odnosu na prvi, izgledao je nešto interesantnije u pogledu na tabelu. Selitaj Leo ( asis. Paunović Sven ),  za svoj tim postiže još jedan gol i time ga udaljava od uspeha Zvezde, međutim, na njega odgovara Tharakan George ( asis. Vdović Strahinja ), pokušaajući da se nekako približe ovoj rezultatskoj prednosti.

Poslednji perio utakmice zaličio je na veći deo prve trećine, obzirom da golova nije bilo ni sa jedne strane. Ipak, jedva dva minuta pred kraj, Zvezda je podbacila u odbrani, te Paunović Sven upisuje svoj drugi gol, a treći sveukupni gol na utakmici ispred Team Zagreb – a, što je značila konačna pobeda istog.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама