Хокеј Хокеј/Извештаји

Seniori i selekcija U12 danas upisali pobede u IHL – u

Danas su seniori Crvene zvezde otputovali u Zagreb, kako bi u okviru IHL lige, odigrali #99 utakmicu, protiv ekipe KHL Mladost, što je jedna od dve utakmice koje su Zvezdi ostale do play off-a. Seniori su slavili rezultatom 7:1 ( 1:0, 2:1, 4:0 ). 

Već od prvog perioda, seniori su odlučno ušli u igru, te su nakon laganijeg starta, tri minuta pred kraj zabeležili prvi gol u nizu od sedam, a isti je postigao Daniel Michkail ( asis. Novaković Petar ).

Druga trećina, seniorima donosi dva gola, koje postižu Bjelogrlić Uroš ( asis. Brkušanin Marko, Vučurević Nemanja ) i Sefič David ( asis. Brkušanin Marko, Đumić Mirko ). Mada, pre postignutih golova za Zvezdu, Mladost je zabeležila pogodak na ime  Novak Maria. 

Poslednji period protekao je najaktivnije, te je Zvezda zabeležila čak četiri gola u nizu, gde su putem asistencija, najveći učinak imali Vučurević, koji ovih dana gostuje u svojstvu stručnog konsultanta u uživom uključenju prenosa hokeja na ledu sa Olimpijskih igara, na programu RTS 2 i Brkušanin, kapiten Zvezde.

Golove upisuju  Anić Ivan ( asis. Vučurević Nemanja ), zatim Brkušanin Marko ( asis. Vučurević Nemanja ). Njih prate i Sefič David, ovoga puta bez asistencije i konačno Đumić Mirko ( asis. Novaković Uglješa ).

Danas, na ledu su bili i najmladji Zvezdini igrači, te je selekcija U12 savladala Celje sa 5:0.

Ostanimo deo SKHL Crvena zvezda. 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама