Хокеј Хокеј/Извештаји

Drugi međunarodni turnir hokeja na ledu za mlađe selekcije

U okviru organizacije hokejaškog kluba NS Stars, u Novom Sadu je, u Ledenoj dvorani hale SPENS, 17. i 18. februara u prepodnevnim časovima ( sa početkom u 10h ) održan drugi po redu međunarodni turnir hokeja na ledu za mlađe kategorije, konkretno za selekcije U8 i U10, pod nazivom Future stars.

Gostujuće ekipe predstavljale su svoje države, a na spisku su se pored domaćih ( HK Crvena zvezda, HK Red team, HK Partizan, HK Spartak, HK NS Stars i HK Marbo ) našle ekipe GP Szeged ( HU ), MHK Ružemberok ( SK ), KHL Zagreb ( HR ) i HK Vukovi ( BH ).

Nakon prvog dana selekcija U8 Crvene zvezde našla se na drugom mestu tabele, sa 12 osvojenih bodova, usled sledećih postignutih rezultata.

 

HK CRVENA ZVEZDA 3 : 0 HK NS STARS 1

HK CRVENA ZVEZDA 2 : 0 HK SPARTAK

HK CRVENA ZVEZDA 1 : 3 HK PARTIZAN

HK CRVENA ZVEZDA 4 : 0 HK ZAGREB

HK CRVENA ZVEZDA 3 : 0 HK MARBO

HK CRVENA ZVEZDA 3 :1 HK VUKOVI

HK CRVENA ZVEZDA 12 : 0 NS STARS 2

Prvo mesto pripalo je timu HK Partizana ( sa 14 bodova ), dok je treće otišlo u ruke domaćinu, HK NS stars – u ( sa 9 osvojenih bodova ).

U finalu koje je igrano danas, Crvena zvezda je pobedila ekipu Partizana rezultatom 1:0.

Učinak ekipe HK Crvena zvezda u selekciji U10 ogleda se u okviru četiri pobede od pet odigranih utakmica, gde su pobedili HK NS Stars, HK Marbo, KHL Zagreb i HK Red team, a izgubili su od HK Partizana.

Potpunije rezultate ove selekcije ćemo tek dobiti.

Ostanimo deo SKHL Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама