Хокеј Хокеј/Извештаји

Drugi međunarodni turnir hokeja na ledu za mlađe selekcije

U okviru organizacije hokejaškog kluba NS Stars, u Novom Sadu je, u Ledenoj dvorani hale SPENS, 17. i 18. februara u prepodnevnim časovima ( sa početkom u 10h ) održan drugi po redu međunarodni turnir hokeja na ledu za mlađe kategorije, konkretno za selekcije U8 i U10, pod nazivom Future stars.

Gostujuće ekipe predstavljale su svoje države, a na spisku su se pored domaćih ( HK Crvena zvezda, HK Red team, HK Partizan, HK Spartak, HK NS Stars i HK Marbo ) našle ekipe GP Szeged ( HU ), MHK Ružemberok ( SK ), KHL Zagreb ( HR ) i HK Vukovi ( BH ).

Nakon prvog dana selekcija U8 Crvene zvezde našla se na drugom mestu tabele, sa 12 osvojenih bodova, usled sledećih postignutih rezultata.

 

HK CRVENA ZVEZDA 3 : 0 HK NS STARS 1

HK CRVENA ZVEZDA 2 : 0 HK SPARTAK

HK CRVENA ZVEZDA 1 : 3 HK PARTIZAN

HK CRVENA ZVEZDA 4 : 0 HK ZAGREB

HK CRVENA ZVEZDA 3 : 0 HK MARBO

HK CRVENA ZVEZDA 3 :1 HK VUKOVI

HK CRVENA ZVEZDA 12 : 0 NS STARS 2

Prvo mesto pripalo je timu HK Partizana ( sa 14 bodova ), dok je treće otišlo u ruke domaćinu, HK NS stars – u ( sa 9 osvojenih bodova ).

U finalu koje je igrano danas, Crvena zvezda je pobedila ekipu Partizana rezultatom 1:0.

Učinak ekipe HK Crvena zvezda u selekciji U10 ogleda se u okviru četiri pobede od pet odigranih utakmica, gde su pobedili HK NS Stars, HK Marbo, KHL Zagreb i HK Red team, a izgubili su od HK Partizana.

Potpunije rezultate ove selekcije ćemo tek dobiti.

Ostanimo deo SKHL Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама