Фудбал Фудбал/Вести

Pešić – Puno rada, ali i smeha

Izvor: FK Crvena zvezda

Najbolji strelac Crvene zvezde u Superligi Aleksandar Pešić nije bio deo Zvezdine ekipe letos dok se pripremala za novu sezonu. Ovoga puta, Pešić je zajedno sa celom ekipom odradio prvi deo priprema svestan koliko su same pripreme važne.

540-pesic-3472.jpg

— Zadovoljan sam, pre svega kako sam ja odradio ove pripreme, ali i cela ekipa. Bile su malo teže pripreme, pogotovo to važi za ovaj prvi deo koji je uvek najteži, ali pregurali smo to najteže. Naporno jeste bilo, ali šef je sve dozirao u dogovoru sa nama, vodio je računa koliko smo umorni i važno je da se niko nije povredio što znači da je sve uspešno prošlo. Polako svi ulazimo u ritam, nismo još na nivou u kojem smo bili pre dva tri meseca, ali  počinjemo i da igramo na treninzima, i to će na drugom delu priprema da bude prioritet — objašnjava Pešić.

Nakon nekoliko dana boravka u Beogradu, sledi put u Antaliju na drugu fazu.

— Imamo tri ili četiri dana da odradimo u Beogradu, možda bude i prijateljska utakmica u Beogradu. Polako se spremamo, i ja kažem, kako se igra u pripremnom periodu tako se igra u prvenstvu. Zato treba da pokušamo da pobedimo svaku utakmicu kako bi nam prešlo u naviku, i sa tim metalitetom dočekamo CSKA i prvenstvo.

I naš napadač ističe koliko je važno imati dobru atmosferu u ekipi, naročito u periodima kada se žestoko trenira.

— Ovde sam već šest, sedam meseci, atmosfera je uvek bila fenomenalna. I kada nam je teško nalazimo snagu jer je nemoguće da ne bude dobra atmosfera pored Gobeljića, Žuleta, Borjana… Nalazimo neku energiju, to nas i održava na pripremama i mislim da ćemo tako da nastavimo — rekao je Pešić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама