Фудбал Фудбал/Вести

Održana redovna Skupština veterana

U medija centru stadiona „Rajko Mitić” u subotu, 9. decembra, održana je redovna godišnja Skupština veterana Crvene zvezde.

skupstina veterana vest.JPG

Skupštini su prisustvovale brojne legende crveno-belih, aktivni članovi Skupštine kluba, i tom prilikom rekapitulirali su sve ono što je urađeno u prethodnih godinu dana.

Ispred prvog tima Crvene zvezde Skupštini je prisustvovao Gelor Kanga, a tu su bili i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić, a gosti su bili i nekadašnji igrači Partizana Marko Valok i Goran Kadenić.

U toku 2017. godine ekipa veterana Crvene zvezde odigrala je 40 utakmica. Naše legende pobedile su čak 35 puta, odigrali su dva nerešena meča, a izgubili tri puta.

– Od kako smo izgubili tri utakmice insistiramo na tome da igrači protivničkih timova obavezno imaju preko 35 godina – našalio se sekretar veterana Crvene zvezde Branislav Kantar i nastavio:
– Moramo da se zahvalimo FK Crvena zvezda na pomoći i na tome što su nam u prethodnom periodu, kada god je to bilo potrebno, izlazili u susret i pomagali. Zahvalnost ne dugujemo samo  upravi, već i svim sektorima kluba. Divno je raditi sa takvim ljudima – poručio je Kantar.

Član Skupštine Crvene zvezde Dušan Savić iskoristio je priliku da u ime sekcije veterana čestita klubu veliki uspeh prvog tima, koji je obezbedio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.
– Taj rezultat je za ponos i poštovanje i zato čestitam fudbalerima i stručnom štabu na svemu što su uradili u ovoj polusezoni. Njihov uspeh je još veći kada znamo da je Crvena zvezda jedini klub koji je od prvog kola kvalifikacija došao do šesnaestine finala ovog evropskog takmičenja – rekao je Savić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама