Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Igrači orni i željni igre

Fudbaleri Crvene zvezde ovog vikenda gostuju ekipi Bačke. Meč je na programu u subotu,2. decembra, od 13 časova na stadionu „Slavko Maletin Vava“.

konferencija-pred-Backu-za-vest.jpg

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji duel.

– Idemo da odigramo dobru utakmicu sa ekipom Bačke koja se konsolidovala nakon manjih problema na početku. Njih čini kombinacija perspektivnih, mladih i iskusnih igrača. Vidi se da beleže pozitivne rezultate, dobro igraju, imaju samopouzdanja i zaista su čvrsta i dobra ekipa. Neću ništa novo reći kada kažem da nas očekuje teška i čvrsta utakmica. Sa druge strane, mi ulazimo i u ovaj meč bez ikakvih kalkulacija. Dobro smo se odmorili posle utakmice sa Radnikom i danas posle treninga ćemo videti koji igrači će krenuti na put – rekao je Milojević.

Zvezdin strateg osvrnuo se i na zdravstveno stanje prvotimca Nenada Krstičića.

– Pozitivno je to da posle utakmice sa Radnikom nismo imali problema sa povredama igrača, nismo imali novih problema. Nenad Krstičić je dobio rasekotinu pored tetive na meču sa Čukaričkim i ima konce trenutno tako da ćemo videti kakva je situacija sa njim. Raduje me to što su svi igrači pozitivni, orni i željni igre. Jedva čekaju utakmicu i to je nešto što me raduje.

Milojević je još jednom potvrdio da njegova ekipa ne razmišlja o narednim utakmicama koje je očekuju, već da je fokus isključivo na susretu sa Bačkom.

– Mislim da su igrači od početka prihvatili to da razmišljamo isključivo o svakoj sledećoj utakmici. Svesni su da je prvenstvo priritet, ali i sve ostale utakmice su nam izuzetno važne. Kada igrate za Crvenu zvezdu nema lakih utakmica, da li je ona prvenstvena, evropska ili u Kupu potpuno nam je isto.  Znam da će neko reći da to nije tako, da su neke utakmice važnije, ali ako bismo razmišljali na bilo koji drugi način to bi nam donelo mnogo problema. U ovom trenutku nam je Bačka najvažnija, jer je ona naš prvi naredni protivnik. Moji igrači su svesni toga i drago mi je da su prihvatili ovakav način razmišljanja – poručio je Milojević.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама