Фудбал Фудбал/Вести

Savić – Video sam je u golu

VUJADIN SAVIC, fudbaler Crvene zvezde, proslavlja pobedu na utakmici treceg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte, na stadionu Rajko Mitic. Beograd, 27.07.2017. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Crvena zvezda, Sparta Prag, Radost
Crvena zvezda učvrstila se na drugom mestu grupe “H” Lige Evrope nakon osvojenog boda na meču sa Arsenalom. Odličnu šansu da Zvezdi donese tri boda imao je štoper Vujadin Savić, ali je nakon njegovog udarca glavom lopta završila u rukama golmana Arsenala.

540-vujadin-4326.jpg

– Ostaje veliki žal što nisam uspeo da zatresem mrežu i što nismo osvojili sva tri boda. Kod svog udarca sam već počeo da se radujem, video sam loptu u golu, ali golman je zakačio i udarila je u prečku. I pre utakmice sam govorio da bih više voleo da osvojimo bod ili tri, nego da ja postignem gol – rekao je Savić.

Zvezdin štoper nije krio zadovoljstvo što je njegov tim sačuvao svoju mrežu.

– Osvojili smo jako bitan bod za nastavak takmičenja u grupnoj fazi. Još više nam znači sada kada znamo da je Keln uspeo ubedljivo da pobesi BATE Borisov i sada smo se učvrstili na drugom mestu na tabeli. Ostale su nam još dve utakmice i iskrwno se nadam da ćemo dočekati proleće u Evropi.

Zvezdin štoper posebno se zahvalio našim navijačima koji su napravili odličnu atmosferu.

– Iz utakmice u utakmicu rastemo i postajemo prava borbena ekipa. Danas smo to pokazali i jako sam ponosan na svoje saigrače, na stručni štab, kao i navijače koji su došli u ovako velikom broju da nas podrže. Mislim da Zvezda nije imala ovako dobru generaciju u poslednje vreme – zaključio je Savić.

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама