Фудбал Фудбал/Вести

Boaći – Ne brojim golove, uživam u igri

Novu pobedu u Superligi Srbije, ovog puta nad subotičkim Spartakom, izabranici Vladana Milojevića obezbedili su pogotkom sa bele tačke. U 22. minutu meča precizan je bio Ričmond Boaći.

540-boćko-436.jpg

– Zahvalio bih Bogu na ovoj pobedi, bez njegove pomoći ne bismo uspeli. Danas smo igrali protiv odlične ekipe i najvažnije je da smo iz susreta izašli sa nova tri boda. Igramo na svaka četiri dana, moram da priznam da smo svi malo umorni, ali, kako god da se osećamo, uvek dajemo sve od sebe da pobedimo. Drago mi je što smo danas uspeli u tome. Zahvalio bih se navijačima što su došli da nas podrže i što su nam bili 12. igrač svih 90 minuta. Bez njih nema ni Crvene zvezde – rekao je Boaći.

Boaći je na današnjem meču postigao 13. gol u sezoni

– Ne brojim golove, ni sam ne znam koliko sam ih ove sezone postigao. Ne želim da se opterećujem time, želim samo da dajem sve od sebe kako bih pomogao ekipi. Bez svojih saigrača ne bih mogao da postignem ništa. Uvek sam samouveren kada izvodim penale, tako da ni danas nisam imao problema. Nakon gola imao sam još nekoliko šansi koje nažalost nisam iskoristio. To je fudbal i promašaji su sastavni deo igre i bitno je samo da nastavite da radite naporno i pokušavate. Samo tako možete da napredujete.

Zvezdin napadač postigao je još jedan gol na meču sa Sartakom, ali je on poništen zbog ofsajda.

– Nakon što sam pogledao snimak kod situacije u kojoj je sudija svirao ofsajd mislim da nisam bio u nedozvoljenoj situaciji, tako da bih rekao da smo danas postigli dva gola.Ipak, odluka sudije je uvek poslednja. Ja ću nastaviti sa treninzima i napornim radom – poručio je Boaći.

 

Vest preuzeta sa sajta FK Crvena zvezda

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама