Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Zasluženo smo prošli

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević sa punim pravom je pohvalio svoje izabranike na svemu prikazanom u dvomeču protiv praške Sparte.

milojevic.jpg

– Ako sumiramo oba meča, zasluženo smo prošli odličnog protivnika. Odigrali smo taktički mudro, disciplinovano, organizovano i nagrađeni pobedama i u Beogradu i u Pragu. U revanš smo ušli kao da nismo imali prednost iz prvog meča. Sparta ima svoj stil i način igre, Česi imaju kvalitetnu ligu, kao i reprezentaciju i nije bilo lako. Važno mi je što samopouzdanje moje ekipe raste. Rekao sam im u svlačionici da u ovakvim mečevima moraju da daju sve od sebe, poslednji atom snage i energije. Osvrnuo bih se i na navijače, zaista svaka im čast. Mislim i na naše i na pristalice Sparte. Zajedničko skandiranje „Kosovo – Srbija“ je bilo zaista nešto najlepše što sam mogao da čujem i vidim danas na ovom stadionu – utisci su Vladana Milojevića.

O mogućnostima timskog napretka Crvene zvezde u narednom periodu…
– U svakom poslu se treba truditi da iz dana u dan budete sve bolji i kvalitetniji. Tako i ja razmišljam. Trudimo se da velikim radom i trudom svakodnevno rastemo i budemo sve bolji i bolji. Imam poverenje u svakog svog igrača i ne mislim da smo blizu svog maksimuma.

O protivniku u plej-ofu…
– Verujte da uvek kada sam nešto želeo nije mi se ostvarilo, tako da želju pred žreb nemam. Razmišljam o svojoj ekipi, ne o protivniku. Koga god da izvučemo, maksimalno ćemo se truditi. Nije nam potrebno da se razbacujemo velikim rečima i obećanjima. Pokušaćemo da odigramo dobro, kao i protiv Sparte i da se nadamo najboljem – zaključio je šef struke crveno-belih Vladan Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама